• Skip to primary navigation
  • Skip to content
  • Skip to primary sidebar

kakku ja keksi

  • Etusivu
  • Reseptit
  • Blogin takana
You are here: Home / Kakku / Mansikkakreemillä kuorrutetut donitsit

Mansikkakreemillä kuorrutetut donitsit

26/06/2019 by Liisa Leave a Comment

Pursota donitsien päälle mansikalla maistettua kreemiä ja koristele donitsit tuoreilla mansikoilla.

12 kappaletta

Donitsit:

  • 3,5 dl vehnäjauhoja
  • 1,5 dl sokeria
  • 1 tl leivinjauhetta
  • 2 dl kermaa
  • 2 munaa
  • 2 rkl sulatettua voita

Mansikkakreemi:

  • 100 g voita
  • 2 dl tomusokeria
  • 1 dl mansikkapaloja

Koristeeksi:

  • mansikoita

Voitele donitsipellin kolot.

Sekoita kuivat aineet keskenään. Lisää muut aineet ja sekoita taikina tasaiseksi. Lusikoi taikina pursotinpussiin ja pursota taikina donitsipellin koloihin.

Paista 200 asteessa 10 minuuttia.

Anna donitsien jäähtyä hetki ja irroita ne sitten vuoasta.

Valmista kuorrutus.

Vatkaa huoneenlämpöistä voita hetki. Lisää tomusokeri vähän kerrallaan ja vatkaa kuorrutus tasaiseksi. Lisää viimeiseksi pilkotut mansikat ja sekoita tasaiseksi.

Laita kuorrutus pienellä tähtityllalla varustettuun pursotinpussiin ja pursota kuorrutetta donitsien päälle. Koristele donitsit mansikoilla.


 

Filed Under: Kakku Tagged With: donitsi, mansikka

Previous Post: « Keskikesän mutakakku
Next Post: Pienet mansikkapiirakat »

Reader Interactions

Leave a Reply Cancel reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Primary Sidebar

Reseptiarkisto

Mikä maistuisi?

appelsiini aprikoosi banaani brownie donitsi halloween joulu juustokakku jäätelö kahvi kakku kaneli keksi kirsikka kuivakakku kuppikakku kurpitsa leivos maapähkinävoi makeiset mansikka manteli muffinssi mustikka mysli nutella omena pannari piirakka pistaasi pulla puolukka pähkinä pääsiäinen raparperi sitruuna speltti suklaa suklaakakku suklaakeksi tuorejuusto täytekakku vadelma valkosuklaa vanilja

Lisää herkkuja

Kermainen raparperipiirakka

Tässä maukkaassa piirakassa raparperien alle piiloutuu vaniljasokerilla maustettu tuhti kermainen täyte. 3 dl jauhoja 1 dl sokeria 0,25 tl ...

Read More »

Suklaakuorrutetut mansikka-browniet

Brownieitten runsaan suklaakuorrutuksen alta löytyy raikkaita mansikoita. Browniet: 150 g voita1 dl sokeria1 dl fariinisokeria0,5 dl siirappia3 ...

Read More »

Vadelmapiiras toscakuorrutuksella

Täydellisen vadelmapiiraan pinnalla on makea ja rapsakka toscakuorrutus. Tarjoa piirakka vaniljajäätelön kanssa. piirakkataikina: 3 dl jauhoja1 ...

Read More »

Vadelmajäätelöpuikot

Ihanan makeissa vadelmajäätelöpuikoissa on sattumina kokonaisia vadelmia. 6 kappaletta 200 g (pakaste)vadelmia 1 dl sokeria 1 muna ...

Read More »

Vaniljajäätelö

Itse tehty vaniljajäätelö on yksinkertaisen hyvää! 1 vaniljatanko 2 munaa 1 dl sokeria 2 dl kermaa 2 dl punaista maitoa Halkaise ...

Read More »

Copyright © 2022 · Foodie Pro Theme by Shay Bocks · Built on the Genesis Framework · Powered by WordPress