• Skip to primary navigation
  • Skip to content
  • Skip to primary sidebar

kakku ja keksi

  • Etusivu
  • Reseptit
  • Blogin takana
You are here: Home / Kakku / Maitosuklaalla kuorrutettu banaanikakku

Maitosuklaalla kuorrutettu banaanikakku

14/10/2015 by Liisa Leave a Comment

045 (4)

Hedelmäkulhosta löytyy usein ylikypsiä banaaneja ja silloin on tietysti aika leipoa ihanaa banaanikakkua. Tällä kertaa makea banaanikakku kuorrutetaan maitosuklaalla ja koristellaan banaanilastuilla.

  • 150 g voita
  • 3 dl fariinisokeria
  • 3 munaa
  • 150 g ranskankermaa
  • 3 banaania
  • 5 dl jauhoja
  • 1 tl leivinjauhetta
  • 130 g maitosuklaata
  • banaanilastuja

Voitele ja korppujauhota irtopohjainen kakkuvuoka (halkaisija 20 cm).

Vaahdota huoneenlämpöinen voi ja fariinisokeri. Lisää munat yksi kerrallaan ja sekoita hyvin jokaisen munan jälkeen. Soseuta banaanit haarukalla ja lisää ne taikinaan yhdessä ranskankerman kanssa. Sekoita kuivat aineet keskenään. Lisää kuivat aineet taikinaan ja sekoita taikina tasaiseksi.

Kaada taikina kakkuvuokaan.

Paista 180 asteessa 50 – 60 minuuttia.

Anna kakun jäähtyä hetkinen vuoassaan ja kumoa se sitten tarjoiluastialle.

Sulata suklaa mikrossa tai vesihauteessa. Levitä suklaa kakun päälle ja koristele kakku banaanilastuilla.

099 (6)

 

Filed Under: Kakku Tagged With: banaani, kakku, maitosuklaa, suklaa

Previous Post: « Kurpitsadonitsit
Next Post: Mausteinen kurpitsakakku »

Reader Interactions

Leave a Reply Cancel reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Primary Sidebar

Reseptiarkisto

Mikä maistuisi?

appelsiini aprikoosi banaani brownie donitsi halloween joulu juustokakku jäätelö kahvi kakku kaneli keksi kirsikka kuivakakku kuppikakku kurpitsa leivos maapähkinävoi makeiset mansikka manteli muffinssi mustikka mysli nutella omena pannari piirakka pistaasi pulla puolukka pähkinä pääsiäinen raparperi sitruuna speltti suklaa suklaakakku suklaakeksi tuorejuusto täytekakku vadelma valkosuklaa vanilja

Lisää herkkuja

Galaksin paras pannukakku

Äidin tekemä pannukakku on galaksin paras pannukakku. 50 g voita 3 munaa 8 dl maitoa 2 dl vehnäjauhoja 2 dl spelttijauhoja 0,5 dl ...

Read More »

Suklainen yllätyskakku

Tämä kakku on synttärijuhlien ehdoton suosikki - muhkean suklaakakun sisältä paljastuu makea yllätys! Kakku on sisältä ontto ja se on täytetty ...

Read More »

Kermainen vadelmapiirakka

Vadelmapiirakan kermainen täyte on suussa sulavan pehmeä. 150 g voita 1 dl sokeria 1 kananmuna 3 dl jauhoja 0,5 tl leivinjauhetta 5 ...

Read More »

Nutella-kuppikakut vadelmaisella kuorrutuksella

Mehevät Nutella-kuppikakut kuorrutetaan raikkaalla vadelmanmakuisella ranskankermakuorrutuksella ja koristellaan vadelmakarkeilla. 12 ...

Read More »

Jäätelökakku

Suklainen kakkupohja täytetään ihanalla vaniljajäätelöllä. Kakun voi tehdä reilusti etukäteen, sillä se säilyy pakastimessa hyvänä noin ...

Read More »

Copyright © 2022 · Foodie Pro Theme by Shay Bocks · Built on the Genesis Framework · Powered by WordPress