• Skip to primary navigation
  • Skip to content
  • Skip to primary sidebar

kakku ja keksi

  • Etusivu
  • Reseptit
  • Blogin takana
You are here: Home / Donitsi / Kirsikkadonitsit

Kirsikkadonitsit

24/08/2016 by Liisa Leave a Comment

2077

Kirsikkadonitsit maustetaan ripauksella kanelia. Donitseissa kannattaa käyttää aitoa ceyloninkanelia, sen kukkaiset sävyt sopivat hyvin yhteen kirsikoiden kanssa.

12 kappaletta

  • 3,5 dl vehnäjauhoja
  • 1,5 dl sokeria
  • 1 tl leivinjauhetta
  • 0,5 tl kanelia
  • 2 dl kermaa
  • 2 munaa
  • 2 rkl sulatettua voita
  • 2 dl pilkottuja kirsikoita

Poista kirsikoista kivet ja pilko ne pieniksi paloiksi.

Voitele donitsipellin kolot.

Sekoita kuivat aineet keskenään. Lisää muut aineet ja sekoita taikina tasaiseksi. Lisää viimeisenä kirsikat. Lusikoi taikina pursotinpussiin ja pursota taikina donitsipellin koloihin.

Paista 200 asteessa 12 minuuttia.

Anna donitsien jäähtyä hetki ja irroita ne sitten vuoasta.

 

Filed Under: Donitsi Tagged With: donitsi, kaneli, kirsikka

Previous Post: « Aprikoosikakku murupäällysteellä
Next Post: Brownie-leivokset »

Reader Interactions

Leave a Reply Cancel reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Primary Sidebar

Reseptiarkisto

Mikä maistuisi?

appelsiini aprikoosi banaani brownie donitsi halloween joulu juustokakku jäätelö kahvi kakku kaneli keksi kirsikka kuivakakku kuppikakku kurpitsa leivos maapähkinävoi makeiset mansikka manteli muffinssi mustikka mysli nutella omena pannari piirakka pistaasi pulla puolukka pähkinä pääsiäinen raparperi sitruuna speltti suklaa suklaakakku suklaakeksi tuorejuusto täytekakku vadelma valkosuklaa vanilja

Lisää herkkuja

Suklaakuorrutetut donitsit

Kuorruta makeat donitsit täyteläisellä suklaalla ja koristele ne suklaastösseleillä. 12 kappaletta donitsit: 3,5 dl vehnäjauhoja1,5 dl ...

Read More »

Lakritsitryffelit

Täyteläiset suklaatryffelit saavat potkua kun ne pyöritellään lakritsijauheessa. n. 30 kpl 2 dl kermaa 250 g tummaa suklaata 25 g ...

Read More »

Suklaakuppikakut maapähkinävoikuorrutuksella

Kuorruta suklaakuppikakut ihanalla makeansuolaisella maapähkinävoikuorrutuksella. 12 kappaletta Kuppikakut: 150 g voita2 dl sokeria2 munaa2,5 ...

Read More »

Vadelmaiset browniet

Herkullisten brownieitten taikinaan lisätään vähän Nutellaa ja herkku kruunataan makeankirpeillä vadelmilla. 200 g voita 2 dl fariinisokeria ...

Read More »

Dallaspullat

Täytä vastustamattomat dallaspullat makealla vaniljakreemillä. noin 30 kappaletta pullataikina: 1/2 litraa punaista maitoa1 paketti hiivaa2 ...

Read More »

Copyright © 2025 · Foodie Pro Theme by Shay Bocks · Built on the Genesis Framework · Powered by WordPress