Makeaa ananasta ja kaakaonibsejä sisältävä mysli nautitaan täyteläisen turkkilaisen jugurtin kanssa.
- 1 dl auringonkukkaöljyä
- 1 dl vaaleaa siirappia
- 0,5 dl hunajaa
- 250 g spelttihiutaleita
- 250 g ruishiutaleita
- 1 dl kaakaonibsejä
- 3 dl kuivattua ananasta
Mittaa auringonkukkaöljy, siirappi ja hunaja kattilaan ja kuumenna kiehuvaksi.
Sekoita spelttihiutaleet ja ruishiutaleet kulhossa ja kaada leivinpaperilla suojatulle pellille. Kaada öljyseos hiutaleiden päälle ja sekoita tasaiseksi. Paista 180 asteessa noin 20 minuuttia. Sekoita välillä, jotta seos paistuu tasaisesti eikä pääse palamaan.
Sekoita jäähtyneeseen mysliseokseen kaakaonibsit ja kuivatut ananakset.
Mysli säilyy ilmatiiviissä astiassa huoneenlämmössä noin kuukauden.
Leave a Reply