• Skip to primary navigation
  • Skip to content
  • Skip to primary sidebar

kakku ja keksi

  • Etusivu
  • Reseptit
  • Blogin takana
You are here: Home / Muut / Kesäloman herkkumysli

Kesäloman herkkumysli

26/06/2013 by Liisa Leave a Comment

022 (2)

Makeaa ananasta ja kaakaonibsejä sisältävä mysli nautitaan täyteläisen turkkilaisen jugurtin kanssa.

  • 1 dl auringonkukkaöljyä
  • 1 dl vaaleaa siirappia
  • 0,5 dl hunajaa
  • 250 g spelttihiutaleita
  • 250 g ruishiutaleita
  • 1 dl kaakaonibsejä
  • 3 dl kuivattua ananasta

Mittaa auringonkukkaöljy, siirappi ja hunaja kattilaan ja kuumenna kiehuvaksi.

Sekoita spelttihiutaleet ja ruishiutaleet kulhossa ja kaada leivinpaperilla suojatulle pellille. Kaada öljyseos hiutaleiden päälle ja sekoita tasaiseksi. Paista 180 asteessa noin 20 minuuttia. Sekoita välillä, jotta seos paistuu tasaisesti eikä pääse palamaan.

Sekoita jäähtyneeseen mysliseokseen kaakaonibsit ja kuivatut ananakset.

Mysli säilyy ilmatiiviissä astiassa huoneenlämmössä noin kuukauden.

 

Filed Under: Muut, Suklaa Tagged With: mysli, suklaa

Previous Post: « Mansikkarahkakakku
Next Post: Vadelmajäätelö »

Reader Interactions

Leave a Reply Cancel reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Primary Sidebar

Reseptiarkisto

Mikä maistuisi?

appelsiini aprikoosi banaani brownie donitsi halloween joulu juustokakku jäätelö kahvi kakku kaneli keksi kirsikka kuivakakku kuppikakku kurpitsa leivos maapähkinävoi makeiset mansikka manteli muffinssi mustikka mysli nutella omena pannari piirakka pistaasi pulla puolukka pähkinä pääsiäinen raparperi sitruuna speltti suklaa suklaakakku suklaakeksi tuorejuusto täytekakku vadelma valkosuklaa vanilja

Lisää herkkuja

Raparperikuppikakut

Kesäiset raparperikuppikakut tarjoillaan vaniljasokerilla maustetun kermavaahdon ja raparperihillokkeen kanssa. 12 kappaletta n. 400 g ...

Read More »

Jäätelökakku

Suklainen kakkupohja täytetään ihanalla vaniljajäätelöllä. Kakun voi tehdä reilusti etukäteen, sillä se säilyy pakastimessa hyvänä noin ...

Read More »

Vadelmainen murupiiras

Kruunaa kesäinen vadelmapiiras rouskuvalla murupäällysteellä. piirastaikina: 150 g voita2 dl sokeria2 munaa2,5 dl vehnäjauhoja1 dl ...

Read More »

Mantelinen mustikkakakku

Mantelilla ja kardemummalla maustettu mustikkakakku on parhaimmillaan leipomista seuraavana päivänä. 200 g huoneenlämpöistä voita 2 dl ...

Read More »

Kiireisen emännän piparkakut

Laiska Kiireinen emäntä pyöräyttää nopeasti pikkuleivät, jotka maustetaan piparkakkumausteilla jouluisiksi. 100 g voita 1 dl sokeria 1 dl ...

Read More »

Copyright © 2022 · Foodie Pro Theme by Shay Bocks · Built on the Genesis Framework · Powered by WordPress