• Skip to primary navigation
  • Skip to content
  • Skip to primary sidebar

kakku ja keksi

  • Etusivu
  • Reseptit
  • Blogin takana
You are here: Home / Keksi / Kesäkurpitsamarmeladilla täytetyt täytekeksit

Kesäkurpitsamarmeladilla täytetyt täytekeksit

24/09/2013 by Liisa Leave a Comment

066 (2)

Vadelmatäytekekseistä syntyy hieman erilainen versio kun täytteeksi käytetään kesäkurpitsamarmeladia. Keksien valmistamista varten tarvitset kaksi erikokoista ympyränmuotoista piparkakkumuottia.

Noin 24 kappaletta.

  • 150 g voita
  • 1 dl sokeria
  • 1 muna
  • 3,5 dl jauhoja
  • 1 tl vaniljasokeria
  • 3,5 dl kesäkurpitsamarmeladia

Vaahdota voi ja sokeri. Lisää muna ja sekoita tasaiseksi. Sekoita jauhot ja vaniljasokeri keskenään ja lisää taikinaan. Sekoita taikina tasaiseksi, kääri se tuorekelmuun ja laita jääkaappiin jähmettymään vähintään kahdeksi tunniksi.

Kauli taikina jauhotetulla pöydällä levyksi. Ota piparkakkumuotilla taikinasta ympyrän muotoisia keksejä. Siirrä puolet kekseistä leivinpaperilla suojatulle pellille. Ota lopuista kekseistä vielä pienemmällä piparkakkumuotilla keskusta pois niin, että jäljelle jää rengas.

Paista kokonaisia keksejä 200 asteessa noin 7 minuuttia ja renkaita noin 5 minuuttia.

Anna keksien jäähtyä.

Nosta kokonaiset keksit työpöydälle. Laita jokaisen päälle noin 1 rkl kesäkurpitsamarmeladia ja levitä tasaiseksi. Nosta keksien päälle renkaat ja paina kevyesti niin rengas tarttuu marmeladiin kiinni.

 

Filed Under: Keksi Tagged With: keksi, kesäkurpitsa, täytekeksi

Previous Post: « Vadelmaiset täytekeksit
Next Post: Omenakakku murupäällisellä »

Reader Interactions

Leave a Reply Cancel reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Primary Sidebar

Reseptiarkisto

Mikä maistuisi?

appelsiini aprikoosi banaani brownie donitsi halloween joulu juustokakku jäätelö kahvi kakku kaneli keksi kirsikka kuivakakku kuppikakku kurpitsa leivos maapähkinävoi makeiset mansikka manteli muffinssi mustikka mysli nutella omena pannari piirakka pistaasi pulla puolukka pähkinä pääsiäinen raparperi sitruuna speltti suklaa suklaakakku suklaakeksi tuorejuusto täytekakku vadelma valkosuklaa vanilja

Lisää herkkuja

Vaniljakuppikakut mokkakuorrutuksella

Kuorruta vaniljakuppikakut makealla, espressojauheella maustetulla sokerikreemillä. 12 kappaletta kuppikakut: 150 g voita1,5 dl sokeria2 ...

Read More »

Suklaatäytekakku rengasvuoassa

Hauskannäköinen suklaatäytekakku leivotaan rengasvuoassa ja koristellaan värikkäillä suklaarakeilla. 4 munaa 3 dl sokeria 150 g suklaata 200 ...

Read More »

Lemon curdilla ja marjoilla täytetyt piiraat

Pienet piiraat täytetään ihanalla lemon curdilla ja tuoreilla karhunvatukoilla ja pensasmustikoilla. Viimeistele piiraat sitruunamelissan lehdillä ja ...

Read More »

Mustikkainen rocky road

Ihana mustikkainen rocky road saa täytteekseen kuivattuja mustikoita, vaahtokarkkeja ja hasselpähkinöitä. 16 palaa 250 g suklaata 30 g ...

Read More »

Uudenvuoden suklaakakku

Uudenvuoden näyttävä suklaakakku kuorrutetaan tuorejuustokuorrutteella ja koristellaan suklaakonvehdeilla. 4 munaa 3 dl sokeria 200 g ...

Read More »

Copyright © 2025 · Foodie Pro Theme by Shay Bocks · Built on the Genesis Framework · Powered by WordPress