• Skip to primary navigation
  • Skip to content
  • Skip to primary sidebar

kakku ja keksi

  • Etusivu
  • Reseptit
  • Blogin takana
You are here: Home / Muffinssi / Valkosuklaa-karpalomuffinssit

Valkosuklaa-karpalomuffinssit

22/12/2014 by Liisa 2 Comments

018 (7)

Jouluiset muffinssit maustetaan kirpeillä karpaloilla ja makealla valkosuklaalla.

12 isoa tai 16 pientä muffinssia

  • 150 g voita
  • 1,5 dl fariinisokeria
  • 2 munaa
  • 2 dl maitoa
  • 3,5 dl vehnäjauhoja
  • 1 tl leivinjauhetta
  • 100 g valkosuklaata rouhittuna
  • 100 g kuivattuja karpaloita

Vaahdota huoneenlämpöinen voi ja sokeri. Lisää munat yksi kerrallaan ja sekoita hyvin molempien munien jälkeen. Lisää maito ja sekoita tasaiseksi. Sekoita kuivat aineet keskenään ja lisää ne taikinaan. Sekoita taikina tasaiseksi. Lisää viimeiseksi taikinaan valkosuklaa ja karpalot.

Lusikoi taikina muffinssivuokiin.

Paista 200 asteessa noin 20 minuuttia.

039 (4)

 

Filed Under: Muffinssi Tagged With: joulu, karpalo, muffinssi, valkosuklaa

Previous Post: « Ja toinen taatelikakku
Next Post: Toscapullat »

Reader Interactions

Comments

  1. Toolmu says

    26/12/2017 at 12:47 pm

    Olen tehnyt näitä muffinsseja nyt joululahjoiksi ja ne onnistuivat hyvin.
    Korvasin fariinisokerin tavallisella kun minulla ei ollut fariinisokeria.
    Laitoin taikinaan tuoreita jäisiä karpaloita kuivattujen sijaan.
    Tein myös muffinsseihin kuorrutteen valkosuklaasta ja hienonnetusta kuivatusta karpaloista

    Reply
    • Liisa says

      26/12/2017 at 9:34 pm

      Kiva kuulla, että onnistuivat. Kuorrute kuulostaa herkulliselta!

      Reply

Leave a Reply to Toolmu Cancel reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Primary Sidebar

Reseptiarkisto

Mikä maistuisi?

appelsiini aprikoosi banaani brownie donitsi halloween joulu juustokakku jäätelö kahvi kakku kaneli keksi kirsikka kuivakakku kuppikakku kurpitsa leivos maapähkinävoi makeiset mansikka manteli muffinssi mustikka mysli nutella omena pannari piirakka pistaasi pulla puolukka pähkinä pääsiäinen raparperi sitruuna speltti suklaa suklaakakku suklaakeksi tuorejuusto täytekakku vadelma valkosuklaa vanilja

Lisää herkkuja

Raparperipullat

Pikkupullien täytteeksi lisätään makeaa raparperihilloa. 12 kappaletta 2,5 dl punaista maitoa 25 g hiivaa 1 dl sokeria 1 muna 2 tl ...

Read More »

Valkosuklaa-pihlajanmarjakakku

Makean valkosuklaakakun täytteeksi tulee kirpeää pihlajamarjahyytelöä ja valkosuklaakreemiä. 3 munaa 2 dl sokeria 100 g sulatettua voita 2,5 ...

Read More »

Suklaacookies

Perinteiset pehmeät suklaacookiesit. Noin 30 kappaletta. 200 g huoneenlämpöistä voita 250 g fariinisokeria 2 munaa 5 dl jauhoja 1 tl ...

Read More »

Pähkinäinen banaanikakku

Mehevään banaanikakkuun kannattaa käyttää mahdollisimman kypsiä tai jo vähän ylikypsiä banaaneja. Kakkuun lisätään myös maukkaita ...

Read More »

Sisaruspullat

Leivo pikkupullat kakkuvuoassa hauskoiksi sisaruspulliksi. 2,5 dl punaista maitoa 25 g hiivaa 1 dl sokeria 1 muna 2 tl kardemummaa ...

Read More »

Copyright © 2025 · Foodie Pro Theme by Shay Bocks · Built on the Genesis Framework · Powered by WordPress