• Skip to primary navigation
  • Skip to content
  • Skip to primary sidebar

kakku ja keksi

  • Etusivu
  • Reseptit
  • Blogin takana
You are here: Home / Keksi / Mustikkacookies

Mustikkacookies

29/06/2016 by Liisa Leave a Comment

069 (3)

Pehmeissä mustikkacookieissa yhdistyy ihanan makea ja pehmeä keksitaikina ja mehevät pensasmustikat. Nämä keksit kannattaa ehdottomasti nauttia vielä vähän lämpiminä!

noin 12 kappaletta

  • 100 g huoneenlämpöistä voita
  • 1,5 dl fariinisokeria
  • 1 muna
  • 2,5 dl jauhoja
  • 1 tl kanelia
  • 0,5 tl leivinjauhetta
  • 2 dl tuoreita pensasmustikoita

Vaahdota huoneenlämpöinen voi ja fariinisokeri. Lisää muna ja sekoita hyvin. Sekoita kuivat aineet keskenään ja lisää ne taikinaan kahdessa erässä. Sekoita tasaiseksi. Lisää viimeisenä taikinaan mustikat.

Nosta taikina noin puoleksi tunniksi jääkaappiin.

Pyörittelele taikinasta palloja ja nosta ne leivinpaperilla vuoratulle pellille.

Paista 175 asteessa noin 12 minuuttia.

 

Filed Under: Keksi Tagged With: keksi, mustikka

Previous Post: « Pienet mansikkajuustokakut
Next Post: Nektariinipiirakka »

Reader Interactions

Leave a Reply Cancel reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Primary Sidebar

Reseptiarkisto

Mikä maistuisi?

appelsiini aprikoosi banaani brownie donitsi halloween joulu juustokakku jäätelö kahvi kakku kaneli keksi kirsikka kuivakakku kuppikakku kurpitsa leivos maapähkinävoi makeiset mansikka manteli muffinssi mustikka mysli nutella omena pannari piirakka pistaasi pulla puolukka pähkinä pääsiäinen raparperi sitruuna speltti suklaa suklaakakku suklaakeksi tuorejuusto täytekakku vadelma valkosuklaa vanilja

Lisää herkkuja

Puolukkakakku

Syksyinen kuivakakku maustetaan puolukoilla ja fariinisokerilla. 200 g voita 3 dl fariinisokeria 4 munaa 2 dl piimää 1 tl soodaa 5 dl ...

Read More »

Kesäkurpitsamarmeladilla täytetyt täytekeksit

Vadelmatäytekekseistä syntyy hieman erilainen versio kun täytteeksi käytetään kesäkurpitsamarmeladia. Keksien valmistamista varten tarvitset kaksi ...

Read More »

Retrokakku

Aikaan ennen sokerimassaa ja nakukakkuja juhlapöydän kunkku oli ehdottomasti kermakakku. Kesällä tämä ihana herkku kuorrutettiin mansikoilla tai ...

Read More »

Puolukkapannukakut

Kirpeät puolukat sopivat täydellisesti makeisiin pannukakkuihin. Noin 16 kappaletta. 2 dl vehnäjauhoja 3 dl spelttijauhoja 1 tl soodaa 1 ...

Read More »

Pähkinä-hedelmämysli

Pähkinäinen mysli maustetaan saksanpähkinöillä, kurpitsansiemenillä ja kuivatuilla aprikooseilla ja rusinoilla. 1 dl auringonkukkaöljyä 1 dl ...

Read More »

Copyright © 2025 · Foodie Pro Theme by Shay Bocks · Built on the Genesis Framework · Powered by WordPress