• Skip to primary navigation
  • Skip to content
  • Skip to primary sidebar

kakku ja keksi

  • Etusivu
  • Reseptit
  • Blogin takana
You are here: Home / Piirakka / Mausteinen kurpitsapiirakka

Mausteinen kurpitsapiirakka

18/10/2017 by Liisa Leave a Comment

Mausteinen ja täyteläinen kurpitsapiirakka maistuu parhaalta vaniljasokerilla maustetun kermavaahdon kanssa.

  • 4 1/2 dl vehnäjauhoja
  • 1 dl sokeria
  • 1/2 tl suolaa
  • 150 g voita
  • 3-4 rkl vettä
  • 5 dl kurpitsasosetta
  • 2 munaa
  • 200 g maustamatonta tuorejuustoa
  • 2 dl fariinisokeria
  • 2 tl kanelia
  • 2 tl muskottipähkinää

Paloittele jääkaappikylmä voi. Nypi kulhossa sekaisin voi, jauhot ja sokeri. Lisää vettä vähän kerrallaan, kunnes taikina on koostumukseltaan sopivaa. Painele taikina piirakkavuoan (20 x 30 cm) pohjalle ja reunoille.

Sekoita kurpitsasose, munat, tuorejuusto ja fariinisokeri kulhossa. Lisää mausteet. Kaada kurpitsaseos piirakkavuokaan taikinan pääälle.

Paista 175 asteessa 60 minuuttia.

Anna piirakan jäähtyä kokonaan ennen tarjoilua.

 

 

Filed Under: Piirakka Tagged With: halloween, kaneli, kurpitsa, piirakka

Previous Post: « Kahdeksanvuotiaan kakku
Next Post: Halloweenin hämähäkkicookiesit »

Reader Interactions

Leave a Reply Cancel reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Primary Sidebar

Reseptiarkisto

Mikä maistuisi?

appelsiini aprikoosi banaani brownie donitsi halloween joulu juustokakku jäätelö kahvi kakku kaneli keksi kirsikka kuivakakku kuppikakku kurpitsa leivos maapähkinävoi makeiset mansikka manteli muffinssi mustikka mysli nutella omena pannari piirakka pistaasi pulla puolukka pähkinä pääsiäinen raparperi sitruuna speltti suklaa suklaakakku suklaakeksi tuorejuusto täytekakku vadelma valkosuklaa vanilja

Lisää herkkuja

Raparperijäätelö

Raikkaaseen raparperijäätelöön käytetään raparperihilloa. 2 dl raparperihilloa 2 munaa 0,5 dl sokeria 2 dl kermaa 2 dl punaista ...

Read More »

Pistaasi-valkosuklaamuffinssit

Makeat muffinssit saavat täytteekseen pistaaseja ja valkosuklaata. 12 isoa tai 16 pientä muffinssia 150 g voita 1,5 dl sokeria 2 munaa 2 ...

Read More »

Kuningattaren kermaviilipiirakka

Täytä raikas kermaviilipiirakka tuoreilla vadelmilla ja pensasmustikoilla. piirakkataikina: 3 dl jauhoja1 dl sokeria0,25 tl suolaa120 g voita2 – ...

Read More »

Mehevä raparperipiirakka

Raparperipiirakka kuuluu erottamattomasti alkukesän kahvipöytään. Tämän piirakan pohja on todella mehevä, ja makea ja rapea muruseos tasapainottaa ...

Read More »

Mansikkagalette

Leivo kesän makeista mansikoista ihana galette. taikina: 2,5 dl vehnäjauhoja1 dl spelttijauhoja0,5 dl sokeria125 g suolatonta voita3 – 4 rkl ...

Read More »

Copyright © 2025 · Foodie Pro Theme by Shay Bocks · Built on the Genesis Framework · Powered by WordPress