• Skip to primary navigation
  • Skip to content
  • Skip to primary sidebar

kakku ja keksi

  • Etusivu
  • Reseptit
  • Blogin takana
You are here: Home / Kakku / Kesäkurpitsakakku

Kesäkurpitsakakku

08/08/2013 by Liisa Leave a Comment

056

Kesäkurpitsaa voi käyttää myös makeissa leivonnaisissa.

  • 200 g voita
  • 1 dl sokeria
  • 2 dl fariinisokeria
  • 3 munaa
  • 4 dl jauhoja
  • 1 tl leivinjauhetta
  • 1 tl kardemummaa
  • 400 g kesäkurpitsaa
  • 1,5 dl turkkilaista jugurttia
  • 0,5 dl tomusokeria
  • 1 tl vettä

Voitele ja korppujauhota tasapohjainen rengasvuoka (halkaisija 26 cm).

Raasta kesäkurpitsa.

Vaahdota huoneenlämpöinen voi ja sokeri. Lisää munat yksi kerrallaan ja sekoita hyvin jokaisen munan jälkeen. Sekoita kuivat aineet keskenään. Lisää puolet kuivista aineista taikinaan. Lisää kesäkurpitsaraaste ja turkkilainen jugurtti ja loput kuivat aineet. Sekoita taikina tasaiseksi ja kaada kakkuvuokaan.

Paista 180 asteessa noin 45 minuuttia.

Anna kakun jäähtyä ja nosta se sitten tarjoiluastialle. Sekoita tomusokeri ja vesi ja pursota koristeeksi kakun päälle.

 

 

Filed Under: Kakku Tagged With: kakku, kesäkurpitsa

Previous Post: « Valkosuklaalla kuorrutettu vadelmakakku
Next Post: Mansikka-valkosuklaafudge »

Reader Interactions

Leave a Reply Cancel reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Primary Sidebar

Reseptiarkisto

Mikä maistuisi?

appelsiini aprikoosi banaani brownie donitsi halloween joulu juustokakku jäätelö kahvi kakku kaneli keksi kirsikka kuivakakku kuppikakku kurpitsa leivos maapähkinävoi makeiset mansikka manteli muffinssi mustikka mysli nutella omena pannari piirakka pistaasi pulla puolukka pähkinä pääsiäinen raparperi sitruuna speltti suklaa suklaakakku suklaakeksi tuorejuusto täytekakku vadelma valkosuklaa vanilja

Lisää herkkuja

Nalledonitsit

Söpöt nalledonitsit ovat lastenjuhlien varma suosikki. 12 kappaletta Leivo ensin donitsit ja kuorruta ne suklaalla. 3 dl vehnäjauhoja ...

Read More »

Pähkinäiset vadelmabrowniet

Suklaisten brownieitten taikinaan on piilotettu reilusti rouhittuja pekaanipähkinöitä ja herkullisia vadelmia. 150 g voita 1 dl sokeria 1 ...

Read More »

Vadelmatartaletit

Mehukkaista vadelmista syntyy nopeasti maukkaita pieniä tartaletteja. 6 kappaletta 100 g kylmää voita 3 dl jauhoja 2 rkl sokeria 1 ...

Read More »

Sydämelliset suklaakeksit

Ystävänpäivän kunniaksi suklaakekseihin painetaan sydänkuvioita keksileimasimella. Noin 40 kappaletta 150 g voita 2,5 dl sokeria 1 muna 1 ...

Read More »

Orange curd (appelsiinitahna)

Makeaa orange curdia eli appelsiinitahnaa voi käyttää esimerkiksi leivonnassa tai kakun täytteenä. 1 appelsiinin mehu 1 appelsiinin raastettu ...

Read More »

Copyright © 2025 · Foodie Pro Theme by Shay Bocks · Built on the Genesis Framework · Powered by WordPress