• Skip to primary navigation
  • Skip to content
  • Skip to primary sidebar

kakku ja keksi

  • Etusivu
  • Reseptit
  • Blogin takana
You are here: Home / Kakku / Brownie-leivokset

Brownie-leivokset

31/08/2016 by Liisa Leave a Comment

128 (2)

Suklaisissa brownie-leivoksissa on ihana pehmeä keskusta ja juuri sopivan sitkeät reunat. Leivokset on paistettu silikonisessa kakkupalavuoassa.

8 kappaletta

  • 100 g voita
  • 0,5 dl sokeria
  • 0,5 dl fariinisokeria
  • 0,5 dl siirappia
  • 2 munaa
  • 150 g sulatettua suklaata
  • 3/4 dl jauhoja
  • 0,25 tl leivinjauhetta
  • 2 tl kaakaojauhetta

Vaahdota huoneenlämpöinen voi, sokeri ja fariinisokeri. Lisää siirappi ja sekoita. Lisää munat yksi kerrallaan ja sekoita taikina tasaiseksi jokaisen munan jälkeen. Lisää sulatettu suklaa. Sekoita kuivat aineet keskenään ja lisää taikinaan. Sekoita taikina tasaiseksi.

Lusikoi taikina vuokaan.

Paista 160 asteessa noin 20 minuuttia. Taikina saa jäädä keskeltä hieman raa’aksi.

Jäähdytä ja irrota leivokset sitten vuoasta. Tarjoa vaniljajäätelön tai kermavaahdon ja tuoreiden marjojen kanssa.

 

Filed Under: Kakku, Suklaa Tagged With: leivos, suklaa

Previous Post: « Kirsikkadonitsit
Next Post: Pienet kermaiset luumupiiraat »

Reader Interactions

Leave a Reply Cancel reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Primary Sidebar

Reseptiarkisto

Mikä maistuisi?

appelsiini aprikoosi banaani brownie donitsi halloween joulu juustokakku jäätelö kahvi kakku kaneli keksi kirsikka kuivakakku kuppikakku kurpitsa leivos maapähkinävoi makeiset mansikka manteli muffinssi mustikka mysli nutella omena pannari piirakka pistaasi pulla puolukka pähkinä pääsiäinen raparperi sitruuna speltti suklaa suklaakakku suklaakeksi tuorejuusto täytekakku vadelma valkosuklaa vanilja

Lisää herkkuja

Espresso-suklaacookies

Klassinen makupari kahvi ja suklaa toimii myös cookieiden muodossa. Tarjoa cookiet hyvän kahvin kanssa. Noin 30 kappaletta. 200 g ...

Read More »

Mansikka-raparperipiirakka

Tarjoa ihanan kesäinen mansikka-raparperipiirakka vaniljakastikkeen tai -jäätelön kanssa. piirakkataikina: 6 dl jauhoja1,5 dl sokeria0,5 tl ...

Read More »

Mausteinen kurpitsapiirakka

Mausteinen ja täyteläinen kurpitsapiirakka maistuu parhaalta vaniljasokerilla maustetun kermavaahdon kanssa. 4 1/2 dl vehnäjauhoja 1 dl ...

Read More »

Suklaatäytekakku rengasvuoassa

Hauskannäköinen suklaatäytekakku leivotaan rengasvuoassa ja koristellaan värikkäillä suklaarakeilla. 4 munaa 3 dl sokeria 150 g suklaata 200 ...

Read More »

Suklaamurumuffinssit

Nopeasti syntyviin muffinsseihin lisätään reilusti rouhittua tummaa suklaata. Suklaapalat kannattaa jättää reilun kokoisiksi. 12 isoa tai 15 pientä ...

Read More »

Copyright © 2025 · Foodie Pro Theme by Shay Bocks · Built on the Genesis Framework · Powered by WordPress