• Skip to primary navigation
  • Skip to content
  • Skip to primary sidebar

kakku ja keksi

  • Etusivu
  • Reseptit
  • Blogin takana
You are here: Home / Keksi / Blondies

Blondies

05/02/2013 by Liisa Leave a Comment

Siirappisen makeat blondiesit maustetaan valkosuklaalla, pähkinöillä ja vadelmilla.

  • 200 g voita
  • 1,5 dl fariinisokeria
  • 1 dl vaaleaa siirappia
  • 2 munaa
  • 1,5 dl jauhoja
  • 1 tl leivinjauhetta
  • 1 rkl vaniljasokeria
  • 40 g macadamiapähkinöitä
  • 100 g valkosuklaata
  • 1,5 dl (pakaste)vadelmia

Vaahdota huoneenlämpöinen voi ja fariinisokeri. Lisää siirappi ja sekoita. Lisää munat yksi kerrallaan ja vatkaa taikina tasaiseksi jokaisen munan jälkeen. Sekoita kuivat aineet keskenään ja lisää taikinaan. Sekoita tasaiseksi.

Vuoraa noin 20 x 30 cm kokoinen vuoka leivinpaperilla ja kaada taikina vuokaan.

Rouhi valkosuklaa ja macadamiapähkinät reiluiksi palasiksi. Ripottele valkosuklaa, macadamiapähkinät ja vadelmat taikinan päälle.

Paista 160 asteessa noin 60 minuuttia. Peitä vuoka tarvittaessa foliolla ettei taikina tummu liikaa.

Tarjoa jäähtyneenä.

 

 

Filed Under: Keksi, Suklaa Tagged With: brownie, suklaa, vadelma, valkosuklaa

Previous Post: « Vaniljajäätelö
Next Post: Puolukkajäätelö »

Reader Interactions

Leave a Reply Cancel reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Primary Sidebar

Reseptiarkisto

Mikä maistuisi?

appelsiini aprikoosi banaani brownie donitsi halloween joulu juustokakku jäätelö kahvi kakku kaneli keksi kirsikka kuivakakku kuppikakku kurpitsa leivos maapähkinävoi makeiset mansikka manteli marenki muffinssi mustikka mysli nutella omena pannari piirakka pistaasi pulla puolukka pähkinä pääsiäinen raparperi sitruuna speltti suklaa suklaakakku suklaakeksi tuorejuusto täytekakku vadelma valkosuklaa

Lisää herkkuja

Tummat suklaapalat

Tumman suklaiset kakkupalat koristellaan rouhituilla pistaaseilla ja tomusokerilla. 12 palaa  150 g voita 1,5 dl fariinisokeria 1 dl ...

Read More »

Banaanikuppikakut maapähkinävoikuorrutuksella

Mehevät banaanikuppikakut kuorrutetaan makeansuolaisella maapähkinävoikuorrutuksella. Käytä kuorrutukseen sileää maapähkinävoita. 12 kappaletta ...

Read More »

Mustikkacookies

Pehmeissä mustikkacookieissa yhdistyy ihanan makea ja pehmeä keksitaikina ja mehevät pensasmustikat. Nämä keksit kannattaa ehdottomasti nauttia vielä ...

Read More »

Kaneliset mustikkamuffinssit

Mustikkamuffinsseissa on reilusti mustikoita, ja ne maustetaan kanelilla. Noin kymmenen kappaletta. 3 munaa 2 dl ruokosokeria 100 g voita ...

Read More »

Nimpparisankarin mansikkakakku

Keskikesän nimipäiväsankarin kakku on tietysti mansikkakakku. Tämä kakku leivotaan leipävuokaan ja täytetään sekä koristellaan kermavaahdolla ja ...

Read More »

Copyright © 2021 · Foodie Pro Theme by Shay Bocks · Built on the Genesis Framework · Powered by WordPress