• Skip to primary navigation
  • Skip to content
  • Skip to primary sidebar

kakku ja keksi

  • Etusivu
  • Reseptit
  • Blogin takana
You are here: Home / Keksi / Blondies

Blondies

05/02/2013 by Liisa Leave a Comment

Siirappisen makeat blondiesit maustetaan valkosuklaalla, pähkinöillä ja vadelmilla.

  • 200 g voita
  • 1,5 dl fariinisokeria
  • 1 dl vaaleaa siirappia
  • 2 munaa
  • 1,5 dl jauhoja
  • 1 tl leivinjauhetta
  • 1 rkl vaniljasokeria
  • 40 g macadamiapähkinöitä
  • 100 g valkosuklaata
  • 1,5 dl (pakaste)vadelmia

Vaahdota huoneenlämpöinen voi ja fariinisokeri. Lisää siirappi ja sekoita. Lisää munat yksi kerrallaan ja vatkaa taikina tasaiseksi jokaisen munan jälkeen. Sekoita kuivat aineet keskenään ja lisää taikinaan. Sekoita tasaiseksi.

Vuoraa noin 20 x 30 cm kokoinen vuoka leivinpaperilla ja kaada taikina vuokaan.

Rouhi valkosuklaa ja macadamiapähkinät reiluiksi palasiksi. Ripottele valkosuklaa, macadamiapähkinät ja vadelmat taikinan päälle.

Paista 160 asteessa noin 60 minuuttia. Peitä vuoka tarvittaessa foliolla ettei taikina tummu liikaa.

Tarjoa jäähtyneenä.

 

 

Filed Under: Keksi, Suklaa Tagged With: brownie, suklaa, vadelma, valkosuklaa

Previous Post: « Vaniljajäätelö
Next Post: Puolukkajäätelö »

Reader Interactions

Leave a Reply Cancel reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Primary Sidebar

Reseptiarkisto

Mikä maistuisi?

appelsiini aprikoosi banaani brownie donitsi halloween joulu juustokakku jäätelö kahvi kakku kaneli keksi kirsikka kuivakakku kuppikakku kurpitsa leivos maapähkinävoi makeiset mansikka manteli muffinssi mustikka mysli nutella omena pannari piirakka pistaasi pulla puolukka pähkinä pääsiäinen raparperi sitruuna speltti suklaa suklaakakku suklaakeksi tuorejuusto täytekakku vadelma valkosuklaa vanilja

Lisää herkkuja

Uuden vuoden suklaatryffelikakku

Leivo uudeksi vuoksi täyteläinen suklaatryffelikakku, jonka sisältä löytyy mehevä valkosuklaakreemillä täytetty kakkupohja. Kakun voi valmistaa ...

Read More »

Rahkapullat

Leivo pääsiäisen kahvipöytään ihanan raikkaita rahkapullia. noin 14 kappaletta Pullataikina: 2,5 dl punaista maitoa25 g hiivaa1 dl sokeria1 ...

Read More »

Suklaakuorrutetut espressobrowniet

Täyteläisten brownieitten taikina maustetaan espressojauheella ja valmiit browniet kuorrutetaan reilulla kerrosella ihanaa suklaakuorrutetta. 12 ...

Read More »

Mansikkagalette

Leivo kesän makeista mansikoista ihana galette. taikina: 2,5 dl vehnäjauhoja1 dl spelttijauhoja0,5 dl sokeria125 g suolatonta voita3 – 4 rkl ...

Read More »

Omenaiset kuppikakut kanelikuorrutuksella

Raastettua omenaa sisältävät kuppikakut ovat reilusti omenaisia ja ne kruunataan makealla, kanelilla maustetulla kuorrutuksella. 12 kappaletta ...

Read More »

Copyright © 2025 · Foodie Pro Theme by Shay Bocks · Built on the Genesis Framework · Powered by WordPress