Täyteläisten brownieitten taikina maustetaan espressojauheella ja valmiit browniet kuorrutetaan reilulla kerrosella ihanaa suklaakuorrutetta.
12 palaa
- 150 g voita
- 1 dl sokeria
- 1 dl fariinisokeria
- 0,5 dl siirappia
- 3 munaa
- 200 g sulatettua suklaata
- 1 dl jauhoja
- 3 rkl espressojauhetta
- 1 rkl kaakaojauhetta
- 0,5 tl leivinjauhetta
- 200 g suklaata
- 25 g voita
- suklaaströsseleitä
Vaahdota huoneenlämpöinen voi, sokeri ja fariinisokeri. Lisää siirappi. Lisää munat yksi kerrallaan ja vatkaa taikina tasaiseksi jokaisen munan jälkeen. Lisää sulatettu suklaa. Sekoita kuivat aineet keskenään ja lisää taikinaan.
Vuoraa noin 18 x 21 cm kokoinen vuoka leivinpaperilla ja kaada taikina vuokaan.
Paista 160 asteessa noin 40 minuuttia. Taikina saa jäädä keskeltä hieman raa’aksi.
Anna jäähtyä kokonaan ennen kuorruttamista.
Sulata kuorrutteen suklaa mikrossa tai vesihauteessa. Lisää sulan suklaan joukkoon huoneenlämpöinen voi kuutioituna ja sekoita tasaiseksi. Levitä kuorrute brownien päälle. Koristele suklaastörsseleillä.
Leikkaa annospaloiksi ennen tarjoilua.
Leave a Reply