• Skip to primary navigation
  • Skip to content
  • Skip to primary sidebar

kakku ja keksi

  • Etusivu
  • Reseptit
  • Blogin takana
You are here: Home / Muffinssi / Banaanikuppikakut maapähkinävoikuorrutuksella

Banaanikuppikakut maapähkinävoikuorrutuksella

06/09/2017 by Liisa Leave a Comment

IMG_9062

Mehevät banaanikuppikakut kuorrutetaan makeansuolaisella maapähkinävoikuorrutuksella. Käytä kuorrutukseen sileää maapähkinävoita.

12 kappaletta

  • 100 g voita
  • 1,5 dl sokeria
  • 2 munaa
  • 2 banaania
  • 2,5 dl jauhoja
  • 0,5 tl leivinjauhetta
  • 100 g huoneenlämpöistä voita
  • 1 dl maapähkinävoita
  • 3 dl tomusokeria

Vaahdota huoneenlämpöinen voi ja sokeri. Lisää munat yksi kerrallaan ja sekoita hyvin molempien munien jälkeen. Soseuta banaanit haarukalla ja lisää taikinaan. Sekoita kuivat aineet keskenään ja lisää taikinaan. Sekoita taikina tasaiseksi.

Lusikoi taikina muffinssivuokiin.

Paista 200 asteessa 20 minuuttia.

Anna kuppikakkujen jäähtyä kokonaan ennen kuorruttamista.

Valmista kuorrute.  Vaahdota huoneenlämpöinen voi ja lisää sitten maapähkinävoi voivaahdon joukkoon. Vatkaa hetki ja lisää sitten vähitellen tomusokeri ja sekoita tasaiseksi.

Lusikoi kuorrute pursotinpussiin ja kuorruta kuppikakut.

 

Filed Under: Muffinssi Tagged With: banaani, kuppikakku, maapähkinävoi

Previous Post: « Nutella-jäätelö
Next Post: Nalledonitsit »

Reader Interactions

Leave a Reply Cancel reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Primary Sidebar

Reseptiarkisto

Mikä maistuisi?

appelsiini aprikoosi banaani brownie donitsi halloween joulu juustokakku jäätelö kahvi kakku kaneli keksi kirsikka kuivakakku kuppikakku kurpitsa leivos maapähkinävoi makeiset mansikka manteli muffinssi mustikka mysli nutella omena pannari piirakka pistaasi pulla puolukka pähkinä pääsiäinen raparperi sitruuna speltti suklaa suklaakakku suklaakeksi tuorejuusto täytekakku vadelma valkosuklaa vanilja

Lisää herkkuja

Kirsikkamurupiirakka

Ihanan kirsikkamurupiirakan pohja on erityisen mehevä taikinaan lisätyn mantelijauheen ansiosta. Kirsikat piiloutuvat rouskuvan murukerroksen ...

Read More »

Sitruuna-basilikajäätelö

Mausta raikas jäätelö sitruunalla ja basilikalla. 1 sitruuna0,5 dl sokeria2 kananmunaa1 dl sokeria1 dl basilikanlehtiä tiiviisti pakattuna2 dl ...

Read More »

Raparperikakku

Makea murupäällinen kruunaa mehevän raparperikakun. 200 g voita 1 dl fariinisokeria 1,5 dl sokeria 3 munaa 2 dl maitoa 4 dl jauhoja 2 ...

Read More »

Uuden vuoden suklaatryffelikakku

Leivo uudeksi vuoksi täyteläinen suklaatryffelikakku, jonka sisältä löytyy mehevä valkosuklaakreemillä täytetty kakkupohja. Kakun voi valmistaa ...

Read More »

Pienet kermaiset luumupiiraat

Kermaisissa luumupiiraissa makeat luumut saavat kaverikseen vaniljalla maustetun tuhdin ja kermaisen täytteen. 12 kappaletta 3 dl jauhoja 1 ...

Read More »

Copyright © 2025 · Foodie Pro Theme by Shay Bocks · Built on the Genesis Framework · Powered by WordPress