• Skip to primary navigation
  • Skip to content
  • Skip to primary sidebar

kakku ja keksi

  • Etusivu
  • Reseptit
  • Blogin takana
You are here: Home / Keksi / Aprikoosi-rusinakeksit

Aprikoosi-rusinakeksit

18/05/2013 by Liisa Leave a Comment

Pehmeissä ja makeissa kekseissä on reilusti aprikooseja ja rusinoita.

Noin 50 kappaletta.

  • 200 g huoneenlämpöistä voita
  • 2 dl fariinisokeria
  • 1dl sokeria
  • 2 munaa
  • 5 dl jauhoja
  • 1 tl leivinjauhetta
  • 2 dl rusinoita
  • 2 dl kuivattuja aprikooseja

Vaahdota huoneenlämpöinen voi, fariinisokeri ja sokeri. Lisää munat yksi kerrallaan ja sekoita hyvin molempien munien jälkeen. Sekoita kuivat aineet keskenään ja lisää ne taikinaan. Sekoita tasaiseksi. Lisää viimeisenä taikinaan rusinat ja pieniksi paloiksi leikatut aprikoosit.

Nosta taikina noin puoleksi tunniksi jääkaappiin.

Pyörittelele taikinasta pieniä palloja ja nosta ne leivinpaperilla vuoratulle pellille.

Paista 175 asteessa noin 10 minuuttia.

 

Filed Under: Keksi Tagged With: keksi

Previous Post: « Puolukkapannukakut
Next Post: Maitosuklaajäätelö »

Reader Interactions

Leave a Reply Cancel reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Primary Sidebar

Reseptiarkisto

Mikä maistuisi?

appelsiini aprikoosi banaani brownie donitsi halloween joulu juustokakku jäätelö kahvi kakku kaneli keksi kirsikka kuivakakku kuppikakku kurpitsa leivos maapähkinävoi makeiset mansikka manteli muffinssi mustikka mysli nutella omena pannari piirakka pistaasi pulla puolukka pähkinä pääsiäinen raparperi sitruuna speltti suklaa suklaakakku suklaakeksi tuorejuusto täytekakku vadelma valkosuklaa vanilja

Lisää herkkuja

Helppo suklaakakku

Helppo suklaakakku syntyy nopeasti myös aloittelevalta leipurilta. Herkullinen kakku kuorrutetaan suklaalla ja koristellaan suklaakarkeilla ja ...

Read More »

Maapähkinävoijuustokakku

Kruunaa suolaisenmakea maapähkinävoijuustokakku tummasta suklaasta valmistetulla kuorrutuksella. pohja: 200 g Digestive-keksejä100 g voita2 rkl ...

Read More »

Mokkapalat

Mokkapalat on ihana retroherkku. Maku syvenee kun taikinaan lisätään kaakaojauheen lisäksi sulatettua suklaata. Kuorrutteen määrässä ei säästellä vaan ...

Read More »

Pekaani-suklaacookiet

Mausta herkulliset cookiet täyteläisellä tummalla suklaalla ja rouskuvilla pekaanipähkinöillä. noin 15 kappaletta 100 g huoneenlämpöistä voita2 ...

Read More »

Pienet puolukkapiirakat

Syksyn puolukkasatoa odotellessa pakastimen viimeiset puolukat leivotaan kirpeän makeisiin puolukkapiirakoihin. 12 kappaletta 200 g voita 1 ...

Read More »

Copyright © 2025 · Foodie Pro Theme by Shay Bocks · Built on the Genesis Framework · Powered by WordPress