• Skip to primary navigation
  • Skip to content
  • Skip to primary sidebar

kakku ja keksi

  • Etusivu
  • Reseptit
  • Blogin takana
You are here: Home / Makeiset / Appelsiininen rocky road

Appelsiininen rocky road

13/03/2014 by Liisa Leave a Comment

132

Rocky road saa täytteekseen appelsiinivaahtokarkkeja, appelsiinikuoripaloja sekä pähkinöitä.

16 palaa

  • 250 g suklaata
  • 30 g suolatonta voita
  • 1 dl pieniä appelsiinivaahtokarkkeja
  • 0,5 dl appelsiinkikuoripaloja
  • 0,5 dl cashew-pähkinöitä

Sulata suklaa mikrossa tai vesihauteessa. Lisää kuutioitu huoneenlämpöinen voi ja sekoita tasaiseksi.

Vuoraa n. 15 x 15 cm kokoinen vuoka leivinpaperilla. Kaada vuoan pohjalle suklaata sen verran, että pohja juuri ja juuri peittyy. Ripottele suklaan päälle 2/3 täytteistä. Kaada päälle loput suklaasta ja levitä tasaisesti. Ripottele päälle loput täytteistä.

Anna suklaan kovettua jääkaapissa seuraavaan päivään.

Leikkaa terävällä veitsellä palasiksi ennen tarjoilua.

123

129 (2)

141

 

Filed Under: Makeiset Tagged With: appelsiini, makeiset, suklaa

Previous Post: « Bostonkakku
Next Post: Mutakakku »

Reader Interactions

Leave a Reply Cancel reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Primary Sidebar

Reseptiarkisto

Mikä maistuisi?

appelsiini aprikoosi banaani brownie donitsi halloween joulu juustokakku jäätelö kahvi kakku kaneli keksi kirsikka kuivakakku kuppikakku kurpitsa leivos maapähkinävoi makeiset mansikka manteli muffinssi mustikka mysli nutella omena pannari piirakka pistaasi pulla puolukka pähkinä pääsiäinen raparperi sitruuna speltti suklaa suklaakakku suklaakeksi tuorejuusto täytekakku vadelma valkosuklaa vanilja

Lisää herkkuja

Taatelikuppikakut

Leivo perinteinen taatelikakku vaihteeksi kuppikakkujen muotoon. 20 kappaletta kuppikakut: 250 g taateleita3 dl vettä200 g voita3 munaa2 dl ...

Read More »

Kummitusmarengit

Halloweeninä herkutellaan hurjilla kummitusmarengeilla. 2 valkuaista 1,5 dl sokeria Vaahdota valkuaiset kovaksi vaahdoksi. Lisää sokeri kun ...

Read More »

Browniet

Reilusti suklaiset browniet ovat parhaimmillaan leipomista seuraavana päivänä. 150 g voita 1 dl sokeria 1 dl fariinisokeria 0,5 dl ...

Read More »

Mustikkajuustokakku

Mustikkajuustokakku on herkullinen klassikko. 200 g digestivekeksejä 100 g voita 500 g mascarponea 150 g ranskankermaa 3 munaa 1,5 ...

Read More »

Puolukkapullat

Täytä syksyiset pullat ihanan kirpeällä puolukkasurvoksella. noin 15 kappaletta Pullataikina: 2,5 dl punaista maitoa25 g hiivaa1 dl sokeria1 ...

Read More »

Copyright © 2025 · Foodie Pro Theme by Shay Bocks · Built on the Genesis Framework · Powered by WordPress