• Skip to primary navigation
  • Skip to content
  • Skip to primary sidebar

kakku ja keksi

  • Etusivu
  • Reseptit
  • Blogin takana
You are here: Home / Kakku / Vaniljaiset kuppikakut

Vaniljaiset kuppikakut

28/04/2021 by Liisa Leave a Comment

Mausta kuppikakkujen taikina vaniljauutteella ja kuorruta kuppikakut makealla vaniljaisella sokerikreemillä.

12 kappaletta

kuppikakut:

  • 150 g voita
  • 1,5 dl sokeria
  • 2 munaa
  • 2 dl maitoa
  • 1 tl vaniljauutetta
  • 3,5 dl jauhoja
  • 1 tl leivinjauhetta

kuorrute:

  • 200 g voita
  • 4 dl tomusokeria
  • 1 tl vaniljauutetta

koristeeksi:

  • värikkäitä strösseleitä

Vaahdota huoneenlämpöinen voi ja sokeri. Lisää munat yksi kerrallaan ja sekoita hyvin molempien munien jälkeen. Sekoita kuivat aineet keskenään. Sekoita vaniljauute maidon joukkoon. Lisää kuivat aineet taikinaan yhdessä maidon kanssa. Sekoita taikina tasaiseksi.

Lusikoi taikina muffinssivuokiin.

Paista 200 asteessa 20 minuuttia.

Anna kuppikakkujen jäähtyä kokonaan ennen kuorruttamista.

Valmista kuorrute. Vatkaa huoneenlämpöistä voita hetki. Lisää tomusokeri vähän kerrallaan ja vatkaa kuorrute tasaiseksi. Lisää viimeiseksi vaniljauute ja vatkaa kuorrutetta vielä hetki.

Lusikoi kuorrute tähtityllalla varustettuun pursotinpussiin ja kuorruta kuppikakut. Koristele strösseleillä.

 

Filed Under: Kakku Tagged With: kuppikakku, vanilja

Previous Post: « Domino-donitsit
Next Post: Vadelma-tahinibrowniet »

Reader Interactions

Leave a Reply Cancel reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Primary Sidebar

Reseptiarkisto

Mikä maistuisi?

appelsiini aprikoosi banaani brownie donitsi halloween joulu juustokakku jäätelö kahvi kakku kaneli keksi kirsikka kuivakakku kuppikakku kurpitsa leivos maapähkinävoi makeiset mansikka manteli muffinssi mustikka mysli nutella omena pannari piirakka pistaasi pulla puolukka pähkinä pääsiäinen raparperi sitruuna speltti suklaa suklaakakku suklaakeksi tuorejuusto täytekakku vadelma valkosuklaa vanilja

Lisää herkkuja

Suklaiset kukkakuppikakut

Koristele kuppikakut asettelemalla niiden pinnalle värikkäitä suklaarakeita leikkisän kukkasen muotoon. 12 kappaletta kuppikakut: 150 g ...

Read More »

Raparperikakku

Makea murupäällinen kruunaa mehevän raparperikakun. 200 g voita 1 dl fariinisokeria 1,5 dl sokeria 3 munaa 2 dl maitoa 4 dl jauhoja 2 ...

Read More »

Omenamuffinssit

Kardemumma ja omenasose maustavat mehukkaat omenamuffinssit. 12 isoa tai 15 pientä muffinssia 150 g voita 1,5 dl fariinisokeria 2 ...

Read More »

Mascarponejuustokakku

Täyteläinen mascarponejuustokakku valmistuu ilman uunia. 200 g Digestive-keksejä 100 g voita   500 g mascarponea 2 dl kermaa ...

Read More »

Vaahtokarkit

Itsetehdyt vaahtokarkit ovat ihanan makea herkku. Valmistaminen on helppoa, mutta tarvitset lämpömittarin, sillä sokerisiirappi täytyy lämmittää ...

Read More »

Copyright © 2023 · Foodie Pro Theme by Shay Bocks · Built on the Genesis Framework · Powered by WordPress