Nopeasti syntyviin muffinsseihin lisätään reilusti rouhittua tummaa suklaata. Suklaapalat kannattaa jättää reilun kokoisiksi.
12 isoa tai 15 pientä muffinssia
- 150 g voita
- 1,5 dl sokeria
- 2 munaa
- 2 dl maitoa
- 3,5 dl jauhoja
- 1 tl leivinjauhetta
- 150 g tummaa suklaata
Rouhi suklaa terävällä veitsellä reilun kokoisiksi palasiksi.
Vaahdota huoneenlämpöinen voi ja sokeri. Lisää munat yksi kerrallaan ja sekoita hyvin molempien munien jälkeen. Lisää maito ja sekoita tasaiseksi. Sekoita kuivat aineet keskenään ja lisää ne taikinaan. Sekoita taikina tasaiseksi. Lisää viimeiseksi taikinaan suklaarouhe.
Lusikoi taikina muffinssivuokiin.
Paista 200 asteessa noin 20 minuuttia.
Leave a Reply