Ihanissa vadelmaisissa juustokakkubrownieissa yhdistyvät mehevä brownietaikina, täyteläinen juustokakku ja makeankirpeät vadelmat.
12 palaa
- 100 g voita
- 1 dl fariinisokeria
- 0,5 dl siirappia
- 2 munaa
- 125 g suklaata
- 1,5 dl jauhoja
- 1 rkl kaakaojauhetta
- 0,5 tl leivinjauhetta
- 250 g mascarponea
- 1 dl sokeria
- 100 g vadelmia
Tee ensin brownietaikina.
Sulata suklaa mikrossa tai vesihauteessa.
Vaahdota huoneenlämpöinen voi ja fariinisokeri. Lisää siirappi. Lisää munat yksi kerrallaan ja sekoita taikina tasaiseksi kummankin munan jälkeen. Lisää sulatettu suklaa. Sekoita kuivat aineet keskenään ja lisää taikinaan. Sekoita taikina tasaiseksi.
Vuoraa noin 18 x 21 cm kokoinen vuoka leivinpaperilla ja kaada brownietaikina vuokaan.
Laita mascarpone ja sokeri kulhoon. Vatkaa seosta hetki niin, että se paksuuntuu vähän.
Lusikoi mascarponeseos brownietaikinan päälle ja sekoita taikinoita hieman toisiinsa haarukan avulla.
Painele vadelmat kevyesti taikinan sisään.
Paista 160 asteessa 40 minuuttia.
Anna jäähtyä kokonaan ennen tarjoilua.
Leave a Reply