Pehmeät piparkakkupalat ovat söpöjä ja makeita pieniä suupaloja. Ne paistetaan minibrownies-vuoassa.
24 kappaletta
- 100 g voita
- 0,5 dl fariinisokeria
- 1 dl siirappia
- 1 muna
- 1 dl jauhoja
- 0,25 tl soodaa
- 0,5 tl kanelia
- 0,25 tl neilikkaa
- 0,25 tl inkivääriä
- 0,25 tl pomeranssinkuorta
- 1 dl tomusokeria
- kylmää vettä
Vaahdota huoneenlämpöinen voi ja fariinisokeri. Lisää siirappi ja muna ja sekoita. Sekoita kuivat aineet keskenään ja lisää taikinaan. Sekoita taikina tasaiseksi. Lusikoi taikina minibrownies-vuoan koloihin.
Paista 175 asteessa 15 minuuttia.
Anna piparkakkupalojen jäähtyä vuoassaan ja kumoa ne sitten varovasti vuoasta.
Valmista kuorrutus. Lisää vettä vähän kerrallaan tomusokerin joukkoon, kunnes kuorrutus on koostumukseltaan sopivaa. Laita kuorrutus pursotinpussiin ja koristele piparkakkupalat esimerkiksi sydämillä, tähdillä ja spiraaleilla.
Leave a Reply