• Skip to primary navigation
  • Skip to content
  • Skip to primary sidebar

kakku ja keksi

  • Etusivu
  • Reseptit
  • Blogin takana
You are here: Home / Kakku / Mustikkajuustokakku

Mustikkajuustokakku

05/03/2015 by Liisa Leave a Comment

082 (5)

Mustikkajuustokakku on herkullinen klassikko.

  • 200 g digestivekeksejä
  • 100 g voita
  • 500 g mascarponea
  • 150 g ranskankermaa
  • 3 munaa
  • 1,5 dl sokeria
  • 1 rkl vaniljasokeria
  • 1,5 dl pensasmustikoita

Murskaa keksit tehosekoittimessa ja sulata voi. Lisää keksinmurujen joukkoon sulatettu voi ja sekoita tasaiseksi. Kaada seos kakkuvuoan (halkaisija 20 cm) pohjalla ja painele lusikalla tasaiseksi.

Notkista mascarpone kulhossa. Lisää ranskankerma ja sekoita tasaiseksi. Lisää munat ja sekoita seosta jokaisen munan jälkeen. Lisää sokeri ja vaniljasokeri ja sekoita tasaiseksi. Kaada seos kakkuvuokaan keksipohjan päälle ja ripottele päälle mustikat

Paista juustokakkua 175 asteessa 50 minuuttia. Sammuta sen jälkeen uuni, jätä uuninluukku raolleen ja anna kakun olla jäähtyvässä uunissa tunti. Jäähdytä kakku huoneenlämpöiseksi ja siirrä se sen jälkeen jääkaappiin muutamaksi tunniksi tai seuraavaan päivään.

Ennen tarjoilua irrota kakku varovasti vuoasta ja siirrä tarjoiluastialle.

074 (6)

 

 

Filed Under: Kakku Tagged With: juustokakku, mustikka

Previous Post: « Appelsiinikeikauskakku
Next Post: Banaanikakku spelttijauhoista »

Reader Interactions

Leave a Reply Cancel reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Primary Sidebar

Reseptiarkisto

Mikä maistuisi?

appelsiini aprikoosi banaani brownie donitsi halloween joulu juustokakku jäätelö kahvi kakku kaneli keksi kirsikka kuivakakku kuppikakku kurpitsa leivos maapähkinävoi makeiset mansikka manteli muffinssi mustikka mysli nutella omena pannari piirakka pistaasi pulla puolukka pähkinä pääsiäinen raparperi sitruuna speltti suklaa suklaakakku suklaakeksi tuorejuusto täytekakku vadelma valkosuklaa vanilja

Lisää herkkuja

Suklaiset ystävänpäiväleivokset

Ystävänpäiväksi leivotaan suklaisia kerrosleivoksia, jotka täytetään vaaleanpunaisella sokerikreemillä ja koristellaan suloisilla pienillä ...

Read More »

Runeberginkakku

Perinteiset runebergintortut voi leipoa myös kakun muotoon. 250 g voita 1,5 dl fariinisokeria 1,5 dl sokeria 4 munaa 2 dl vehnäjauhoja 1 ...

Read More »

Halloweenin muumio-browniet

Halloweenin kunniaksi mehevät browniet naamioituvat hurjiksi muumioiksi. 150 g voita 1 dl sokeria 1 dl fariinisokeria 0,5 dl siirappia ...

Read More »

Mansikkakakku

Raikas mansikkatäytekakku on kesäpäivän kahvipöydän herkku. 3 munaa 4 dl sokeria 1 dl maitoa 150 g sulatettua voita 5 dl jauhoja 1 tl ...

Read More »

Suklaacookiet grillissä

Suklaacookiet syntyvät helposti myös mökillä, kun paistat ne kuumassa grillissä. noin 15 kappaletta 100 g huoneenlämpöistä voita1,5 dl ...

Read More »

Copyright © 2022 · Foodie Pro Theme by Shay Bocks · Built on the Genesis Framework · Powered by WordPress