• Skip to primary navigation
  • Skip to content
  • Skip to primary sidebar

kakku ja keksi

  • Etusivu
  • Reseptit
  • Blogin takana
You are here: Home / Donitsi / Banaani-suklaadonitsit

Banaani-suklaadonitsit

06/03/2019 by Liisa Leave a Comment

Leivo ylikypsistä banaaneista helppoja ja herkullisia banaani-suklaadonitseja.

12 kappaletta

  • 3 dl jauhoja
  • 1,25 dl sokeria
  • 1 tl leivinjauhetta
  • 1 dl maitoa
  • 2 munaa
  • 2 banaania
  • 2 rkl sulatettua voita
  • 100 g suklaata

Voitele donitsipellin kolot.

Rouhi suklaa reilunkokoisiksi palasiksi.

Soseuta banaanit haarukalla. Sekoita kuivat aineet keskenään. Lisää muut aineet ja sekoita taikina tasaiseksi. Lisää vielä viimeiseksi rouhittu suklaa ja sekoita. Lusikoi taikina pursotinpussiin ja pursota taikina donitsipellin koloihin.

Paista 200 asteessa 12 – 15 minuuttia.

Anna donitsien jäähtyä hetki ja irroita ne sitten vuoasta.

 

Filed Under: Donitsi Tagged With: banaani, donitsi, suklaa

Previous Post: « Vadelmapitko
Next Post: Nutellablondiet »

Reader Interactions

Leave a Reply Cancel reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Primary Sidebar

Reseptiarkisto

Mikä maistuisi?

appelsiini aprikoosi banaani brownie donitsi halloween joulu juustokakku jäätelö kahvi kakku kaneli keksi kirsikka kuivakakku kuppikakku kurpitsa leivos maapähkinävoi makeiset mansikka manteli muffinssi mustikka mysli nutella omena pannari piirakka pistaasi pulla puolukka pähkinä pääsiäinen raparperi sitruuna speltti suklaa suklaakakku suklaakeksi tuorejuusto täytekakku vadelma valkosuklaa vanilja

Lisää herkkuja

Jouluinen täytekakku

Jouluinen täytekakku tehdään maustekakkutaikinasta. 250 g voita 3 dl fariinisokeria 4 munaa 1,5 dl siirappia 4,5 dl jauhoja 1 tl ...

Read More »

Veriappelsiinikeikauskakku

Leivo mehukkaista veriappelsiineista helppo mutta näyttävä keikauskakku. 2 veriappelsiinia 1 tl sokeria   150 g voita 1,5 dl ...

Read More »

Mustikkadonitsit

Makoisat kardemummalla maustetut mustikkadonitsit syntyvät käden käänteessä. 12 kappaletta 3,5 dl vehnäjauhoja 1,5 dl sokeria 1 tl ...

Read More »

Tummat suklaapalat

Tumman suklaiset kakkupalat koristellaan rouhituilla pistaaseilla ja tomusokerilla. 12 palaa  150 g voita 1,5 dl fariinisokeria 1 dl ...

Read More »

Mustikkakuppikakut

Koristele mehevät mustikkakuppikakut tuoreilla pensasmustikoilla, keto-orvokeilla ja mintunlehdillä. 12 kappaletta Kuppikakut: 150 g voita1,5 ...

Read More »

Copyright © 2025 · Foodie Pro Theme by Shay Bocks · Built on the Genesis Framework · Powered by WordPress