Mehukas banaanikakku maustetaan kardemummalla. Taikinaan lisätään myös appelsiinimehua makua ja raikkautta tuomaan. Käytä kakkuun hyvin kypsiä banaaneita.
- 15o g voita
- 3 dl fariinisokeria
- 3 munaa
- 5 dl jauhoja
- 2 rkl kardemummaa
- 1 tl leivinjauhetta
- 4 banaania
- 1,5 dl appelsiinimehua
Voitele ja korppujauhota kakkuvuoka.
Vaahdota huoneenlämpöinen voi ja fariinisokeri. Lisää munat yksi kerrallaan ja sekoita hyvin jokaisen munan jälkeen. Sekoita kuivat aineet keskenään. Lisää kuivat aineet taikinaan ja sekoita tasaiseksi. Soseuta banaani haarukalla ja lisää taikinaan yhdessä appelsiinimehun kanssa. Sekoita tasaiseksi.
Kaada taikina kakkuvuokaan. Paista uunin keskitasolla 180 asteessa 40 minuuttia.
Anna kakun jäähtyä vuoassaan ja siirrä se sitten tarjoiluastialle.
Leave a Reply