• Skip to primary navigation
  • Skip to content
  • Skip to primary sidebar

kakku ja keksi

  • Etusivu
  • Reseptit
  • Blogin takana
You are here: Home / Kakku / Suklaakuppikakut maapähkinävoikuorrutuksella

Suklaakuppikakut maapähkinävoikuorrutuksella

13/11/2019 by Liisa Leave a Comment

Kuorruta suklaakuppikakut ihanalla makeansuolaisella maapähkinävoikuorrutuksella.

12 kappaletta

Kuppikakut:

  • 150 g voita
  • 2 dl sokeria
  • 2 munaa
  • 2,5 dl jauhoja
  • 0,5 dl kaakaojauhetta
  • 0,5 tl leivinjauhetta
  • 1,5 dl maitoa

Kuorrute:

  • 75 g huoneenlämpöistä voita
  • 1 dl maapähkinävoita
  • 2 dl tomusokeria

Koristeeksi:

  • suklaa-maapähkinävoikarkkeja, esim. Reese’s mini peanutbutter cups

Vaahdota huoneenlämpöinen voi ja sokeri. Lisää munat yksi kerrallaan ja sekoita hyvin molempien munien jälkeen. Sekoita kuivat aineet keskenään. Lisää taikinaan puolet kuivista aineista yhdessä maidon kanssa. Sekoita ja lisää loput kuivat aineet. Sekoita taikina tasaiseksi ja lusikoi se muffinssivuokiin.

Paista 175 asteessa 20 minuuttia.

Anna kuppikakkujen jäähtyä kokonaan ennen kuorruttamista.

Valmista kuorrute.  Vaahdota huoneenlämpöinen voi ja lisää sitten maapähkinävoi voivaahdon joukkoon. Vatkaa hetki ja lisää sitten vähitellen tomusokeri ja sekoita tasaiseksi.

Levitä kuorrute kuppikakkujen päälle palettiveitsellä.

Koristele kakku suklaa-maapähkinävoikarkeilla.

 

Filed Under: Kakku Tagged With: kuppikakku, maapähkinävoi, suklaa

Previous Post: « Nutella-kreemillä kuorrutetut donitsit
Next Post: Kahden suklaan kuppikakut »

Reader Interactions

Leave a Reply Cancel reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Primary Sidebar

Reseptiarkisto

Mikä maistuisi?

appelsiini aprikoosi banaani brownie donitsi halloween joulu juustokakku jäätelö kahvi kakku kaneli keksi kirsikka kuivakakku kuppikakku kurpitsa leivos maapähkinävoi makeiset mansikka manteli muffinssi mustikka mysli nutella omena pannari piirakka pistaasi pulla puolukka pähkinä pääsiäinen raparperi sitruuna speltti suklaa suklaakakku suklaakeksi tuorejuusto täytekakku vadelma valkosuklaa vanilja

Lisää herkkuja

Tummat suklaapalat

Tumman suklaiset kakkupalat koristellaan rouhituilla pistaaseilla ja tomusokerilla. 12 palaa  150 g voita 1,5 dl fariinisokeria 1 dl ...

Read More »

Banaanikakku spelttijauhoista

Spelttijauhoista leivottuun banaanikakkuun lisätään myös saksanpähkinöitä. 150 g voita 3 dl fariinisokeria 3 munaa 3 banaania 150 g ...

Read More »

Puolukkapullat

Täytä syksyiset pullat ihanan kirpeällä puolukkasurvoksella. noin 15 kappaletta Pullataikina: 2,5 dl punaista maitoa25 g hiivaa1 dl sokeria1 ...

Read More »

Orvokeilla koristellut kuppikakut

Alkukesän herkimmät kuppikakut koristellaan kauniilla, syötävillä orvokeilla. 12 kappaletta 150 g voita 1,5 dl sokeria 2 munaa 2 dl ...

Read More »

Vadelmatartaletit

Mehukkaista vadelmista syntyy nopeasti maukkaita pieniä tartaletteja. 6 kappaletta 100 g kylmää voita 3 dl jauhoja 2 rkl sokeria 1 ...

Read More »

Copyright © 2025 · Foodie Pro Theme by Shay Bocks · Built on the Genesis Framework · Powered by WordPress