• Skip to primary navigation
  • Skip to content
  • Skip to primary sidebar

kakku ja keksi

  • Etusivu
  • Reseptit
  • Blogin takana
You are here: Home / Kakku / Raparperikakku

Raparperikakku

19/06/2013 by Liisa Leave a Comment

042 (2)

Makea murupäällinen kruunaa mehevän raparperikakun.

  • 200 g voita
  • 1 dl fariinisokeria
  • 1,5 dl sokeria
  • 3 munaa
  • 2 dl maitoa
  • 4 dl jauhoja
  • 2 tl leivinjauhetta
  • 3 dl raparperinpaloja
  • 50 g voita
  • 1 dl ruishiutaleita
  • 1 dl sokeria
  • 1 dl jauhoja
  • 2 dl kermaa
  • 1 rkl vaniljasokeria
Voitele ja korppujauhota irtopohjavuoka (halkaisija 25 cm).
Vaahdota huoneenlämpöinen voi ja sokeri. Lisää munat yksi kerrallaan ja sekoita hyvin jokaisen munan jälkeen. Sekoita kuivat aineet keskenään ja lisää taikinaan yhdessä maidon kanssa. Sekoita taikina tasaiseksi ja kaada vuokaan.
Ripottele päälle raparperinpalat.
Nypi kulhossa sekaisin huoneenlämpöinen voi, ruishiutaleet, sokeri ja jauhot. Ripottele muruseos raparperinpalojen päälle.
Paista 180 asteessa noin tunti. Kokeile kakun kypsyyttä tarvittaessa puutikulla.
Tarjoa kakku vaniljasokerilla maustetun kermavaahdon kanssa.

 

Filed Under: Kakku Tagged With: kakku, kuivakakku, raparperi

Previous Post: « m&m’s-keksit
Next Post: Melkein terveelliset suklaakeksit »

Reader Interactions

Leave a Reply Cancel reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Primary Sidebar

Reseptiarkisto

Mikä maistuisi?

appelsiini aprikoosi banaani brownie donitsi halloween joulu juustokakku jäätelö kahvi kakku kaneli keksi kirsikka kuivakakku kuppikakku kurpitsa leivos maapähkinävoi makeiset mansikka manteli muffinssi mustikka mysli nutella omena pannari piirakka pistaasi pulla puolukka pähkinä pääsiäinen raparperi sitruuna speltti suklaa suklaakakku suklaakeksi tuorejuusto täytekakku vadelma valkosuklaa vanilja

Lisää herkkuja

Pääsiäisen rocky road

Pääsiäisen rocky road saa täytteekseen vaahtokarkkeja ja rouhittuja pieniä suklaamunia. 16 palaa 250 g suklaata 30 g suolatonta voita 1 dl ...

Read More »

Kirsikkamurupiirakka

Ihanan kirsikkamurupiirakan pohja on erityisen mehevä taikinaan lisätyn mantelijauheen ansiosta. Kirsikat piiloutuvat rouskuvan murukerroksen ...

Read More »

Banaanikakku spelttijauhoista

Spelttijauhoista leivottuun banaanikakkuun lisätään myös saksanpähkinöitä. 150 g voita 3 dl fariinisokeria 3 munaa 3 banaania 150 g ...

Read More »

Mansikkamuffinssit

Makeat mansikkamuffinssit valmistuvat nopeasti. 12 kappaletta. 150 g voita 1,5 dl sokeria 2 munaa 1,5 dl maitoa 3,5 dl jauhoja 1 tl ...

Read More »

Suklaakuorrutetut pekaanidonitsit

Näissä muhkeissa donitseissa maistuu reilusti sekä suklaa että pekaanipähkinä. Pekaanipähkinöitä lisätään taikinaan ja lisäksi niitä ripotellaan ...

Read More »

Copyright © 2025 · Foodie Pro Theme by Shay Bocks · Built on the Genesis Framework · Powered by WordPress