• Skip to primary navigation
  • Skip to content
  • Skip to primary sidebar

kakku ja keksi

  • Etusivu
  • Reseptit
  • Blogin takana
You are here: Home / Jäätelö / Rommirusinajäätelö

Rommirusinajäätelö

21/03/2013 by Liisa Leave a Comment

Kermainen jäätelö maustetaan rommilla ja rusinoilla.

  • 1 dl rusinoita
  • 1,5 dl vettä
  •  3 tl rommiaromia
  • 1 rkl sokeria
  • 2 munaa
  • 1 dl sokeria
  • 0,5 dl rusinoiden lientä
  • 2 dl kermaa
  • 2 dl punaista maitoa

Laita rusinat , vesi, rommiaromi ja sokeri kattilaan. Keitä rusinoita rommivedessä 10 minuuttia. Jätä rusinat jäähtymään liemeensä. Kun rusinat ovat jäähtyneet kaada ne siivilään valumaan. Ota liemi talteen.

Vatkaa munat ja sokeri kuohkeaksi vaahdoksi. Lisää rusinoiden liemi ja sekoita. Lisää kerma ja maito ja sekoita tasaiseksi.

Kaada seos jäätelökoneeseen ja käsittele koneen ohjeiden mukaisesti. Lisää rusinat kun jäätelö on lähes valmista.

 

Filed Under: Jäätelö Tagged With: jäätelö

Previous Post: « Pienet appelsiinirahkakakut
Next Post: Appelsiinijäätelö »

Reader Interactions

Leave a Reply Cancel reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Primary Sidebar

Reseptiarkisto

Mikä maistuisi?

appelsiini aprikoosi banaani brownie donitsi halloween joulu juustokakku jäätelö kahvi kakku kaneli keksi kirsikka kuivakakku kuppikakku kurpitsa leivos maapähkinävoi makeiset mansikka manteli muffinssi mustikka mysli nutella omena pannari piirakka pistaasi pulla puolukka pähkinä pääsiäinen raparperi sitruuna speltti suklaa suklaakakku suklaakeksi tuorejuusto täytekakku vadelma valkosuklaa vanilja

Lisää herkkuja

Kinder bueno -browniet

Lisää suklaiseen brownieen sattumiksi ihanaa Kinder bueno -suklaata. browniet: 150 g voita1 dl sokeria1 dl fariinisokeria0,5 dl siirappia3 ...

Read More »

m&m’s-pelticookie

Leivo näppärä pelticookie ja lisää siihen sattumiksi värikkäitä m&m’s-suklaakarkkeja. 100 g huoneenlämpöistä voita2 dl fariinisokeria1 muna2,5 ...

Read More »

Pienet mutakakut

Mutakakun voi leipoa myös pieniksi annoskakuiksi muffinssivuoissa. 12 kappaletta 200 g voita 1,5 dl fariinisokeria 1,5 dl sokeria 4 ...

Read More »

Vadelma-tahinibrowniet

Tahini ja kirpeät vadelmat yhdistyvät näissä täyteläisissä brownieissa. brownietaikina: 150 g voita1 dl sokeria1 dl fariinisokeria0,5 dl ...

Read More »

Kurpitsapiirakka

Mausteinen kurpitsapiirakka tarjoillaan vaniljasokerilla maustetun kermavaahdon kanssa. 100 g voita 3 dl jauhoja 1 rkl sokeria 3 - 4 rkl ...

Read More »

Copyright © 2022 · Foodie Pro Theme by Shay Bocks · Built on the Genesis Framework · Powered by WordPress