• Skip to primary navigation
  • Skip to content
  • Skip to primary sidebar

kakku ja keksi

  • Etusivu
  • Reseptit
  • Blogin takana
You are here: Home / Kakku / Pehmeät piparkakkupalat

Pehmeät piparkakkupalat

02/12/2013 by Liisa Leave a Comment

108

Pehmeät piparkakkupalat ovat söpöjä ja makeita pieniä suupaloja. Ne paistetaan minibrownies-vuoassa.

24 kappaletta

  • 100 g voita
  • 0,5 dl fariinisokeria
  • 1 dl siirappia
  • 1 muna
  • 1 dl jauhoja
  • 0,25 tl soodaa
  • 0,5 tl kanelia
  • 0,25 tl neilikkaa
  • 0,25 tl inkivääriä
  • 0,25 tl pomeranssinkuorta
  • 1 dl tomusokeria
  • kylmää vettä

Vaahdota huoneenlämpöinen voi ja fariinisokeri. Lisää siirappi ja muna ja sekoita. Sekoita kuivat aineet keskenään ja lisää taikinaan. Sekoita taikina tasaiseksi. Lusikoi taikina minibrownies-vuoan koloihin.

Paista 175 asteessa 15 minuuttia.

Anna piparkakkupalojen jäähtyä vuoassaan ja kumoa ne sitten varovasti vuoasta.

Valmista kuorrutus. Lisää vettä vähän kerrallaan tomusokerin joukkoon, kunnes kuorrutus on koostumukseltaan sopivaa. Laita kuorrutus pursotinpussiin ja koristele piparkakkupalat esimerkiksi sydämillä, tähdillä ja spiraaleilla.

140

143

 

Filed Under: Kakku Tagged With: joulu, leivos

Previous Post: « Piparkakkutoffee
Next Post: Vaalea glögi »

Reader Interactions

Leave a Reply Cancel reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Primary Sidebar

Reseptiarkisto

Mikä maistuisi?

appelsiini aprikoosi banaani brownie donitsi halloween joulu juustokakku jäätelö kahvi kakku kaneli keksi kirsikka kuivakakku kuppikakku kurpitsa leivos maapähkinävoi makeiset mansikka manteli muffinssi mustikka mysli nutella omena pannari piirakka pistaasi pulla puolukka pähkinä pääsiäinen raparperi sitruuna speltti suklaa suklaakakku suklaakeksi tuorejuusto täytekakku vadelma valkosuklaa vanilja

Lisää herkkuja

Mustikkapuustit

Vaniljasokerilla ja mustikoilla täytetyt puustit ovat sopivan makeita ja raikkaita. Noin 20 kappaletta. 2,5 dl punaista maitoa 25 g ...

Read More »

Jouluinen bostonkakku

Jouluinen bostonkakku täytetään makealla taatelilla. 250 g taateleita 1,5 dl sokeria 1 dl vettä 2,5 dl punaista maitoa 25 g hiivaa 1 ...

Read More »

Pähkinäiset vadelmabrowniet

Suklaisten brownieitten taikinaan on piilotettu reilusti rouhittuja pekaanipähkinöitä ja herkullisia vadelmia. 150 g voita 1 dl sokeria 1 ...

Read More »

Omenapiirakka

Omenanoiden päälle ripoteltava fariinisokeri karamellisoi omenapiirakan omenat. 200 g voita 1 dl sokeria 1 dl fariinisokeria 2 munaa 2,5 ...

Read More »

Kesäkurpitsakakku

Kesäkurpitsaa voi käyttää myös makeissa leivonnaisissa. 200 g voita 1 dl sokeria 2 dl fariinisokeria 3 munaa 4 dl jauhoja 1 tl ...

Read More »

Copyright © 2025 · Foodie Pro Theme by Shay Bocks · Built on the Genesis Framework · Powered by WordPress