• Skip to primary navigation
  • Skip to content
  • Skip to primary sidebar

kakku ja keksi

  • Etusivu
  • Reseptit
  • Blogin takana
You are here: Home / Kakku / Mustikkajuustokakku

Mustikkajuustokakku

05/03/2015 by Liisa Leave a Comment

082 (5)

Mustikkajuustokakku on herkullinen klassikko.

  • 200 g digestivekeksejä
  • 100 g voita
  • 500 g mascarponea
  • 150 g ranskankermaa
  • 3 munaa
  • 1,5 dl sokeria
  • 1 rkl vaniljasokeria
  • 1,5 dl pensasmustikoita

Murskaa keksit tehosekoittimessa ja sulata voi. Lisää keksinmurujen joukkoon sulatettu voi ja sekoita tasaiseksi. Kaada seos kakkuvuoan (halkaisija 20 cm) pohjalla ja painele lusikalla tasaiseksi.

Notkista mascarpone kulhossa. Lisää ranskankerma ja sekoita tasaiseksi. Lisää munat ja sekoita seosta jokaisen munan jälkeen. Lisää sokeri ja vaniljasokeri ja sekoita tasaiseksi. Kaada seos kakkuvuokaan keksipohjan päälle ja ripottele päälle mustikat

Paista juustokakkua 175 asteessa 50 minuuttia. Sammuta sen jälkeen uuni, jätä uuninluukku raolleen ja anna kakun olla jäähtyvässä uunissa tunti. Jäähdytä kakku huoneenlämpöiseksi ja siirrä se sen jälkeen jääkaappiin muutamaksi tunniksi tai seuraavaan päivään.

Ennen tarjoilua irrota kakku varovasti vuoasta ja siirrä tarjoiluastialle.

074 (6)

 

 

Filed Under: Kakku Tagged With: juustokakku, mustikka

Previous Post: « Appelsiinikeikauskakku
Next Post: Banaanikakku spelttijauhoista »

Reader Interactions

Leave a Reply Cancel reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Primary Sidebar

Reseptiarkisto

Mikä maistuisi?

appelsiini aprikoosi banaani brownie donitsi halloween joulu juustokakku jäätelö kahvi kakku kaneli keksi kirsikka kuivakakku kuppikakku kurpitsa leivos maapähkinävoi makeiset mansikka manteli muffinssi mustikka mysli nutella omena pannari piirakka pistaasi pulla puolukka pähkinä pääsiäinen raparperi sitruuna speltti suklaa suklaakakku suklaakeksi tuorejuusto täytekakku vadelma valkosuklaa vanilja

Lisää herkkuja

Orange curd (appelsiinitahna)

Makeaa orange curdia eli appelsiinitahnaa voi käyttää esimerkiksi leivonnassa tai kakun täytteenä. 1 appelsiinin mehu 1 appelsiinin raastettu ...

Read More »

Appelsiini-kanelikakku

Mehevä appelsiinikakku maustetaan jouluiseksi kanelilla. 200 g voita 2dl fariinisokeria 1 dl vaaleaa siirappia 4 munaa 2 dl ...

Read More »

Melkein terveelliset suklaakeksit

Kun suklaakekseihin lisätään kaakaonibsejä ja ruishiutaleita, niistä tulee melkein terveellisiä herkkupaloja. Noin 40 kappaletta. 150 g ...

Read More »

Banaanikakku tiikerin tapaan

Tiikerikakun mehukkaammassa serkussa vaalea taikina maustetaan banaanilla ja tumma taikina suklaalla ja kaakaojauheella. 150 g voita 3 dl ...

Read More »

Kahvi-suklaajäätelö

Sopivasti suklainen jäätelö maustetaan kahvilla. 100 g suklaata 2 munaa 1 dl sokeria 2 tl kahvijauhetta 2 dl kermaa 2 dl punaista ...

Read More »

Copyright © 2025 · Foodie Pro Theme by Shay Bocks · Built on the Genesis Framework · Powered by WordPress