• Skip to primary navigation
  • Skip to content
  • Skip to primary sidebar

kakku ja keksi

  • Etusivu
  • Reseptit
  • Blogin takana
You are here: Home / Keksi / Kurpitsa-valkosuklaakeksit

Kurpitsa-valkosuklaakeksit

07/10/2013 by Liisa Leave a Comment

035 (5)

Ihanan pehmeissä kurpitsakekseissä on myös valkosuklaarouhetta.

  • 200 g voita
  • 2 dl fariinisokeria
  • 1,5 dl kurpitsasosetta
  • 1 muna
  • 3,5 dl jauhoja
  • 1 tl leivinjauhetta
  • 1 tl kanelia
  • 0,5 tl muskottipähkinää
  • 100 g valkosuklaata rouhittuna

Vaahdota huoneenlämpöinen voi ja fariinisokeri. Lisää kurpitsasose ja sekoita tasaiseksi. Lisää muna ja sekoita. Sekoita kuivat aineet keskenään ja lisää ne taikinaan. Sekoita tasaiseksi. Lisää viimeisenä taikinaan rouhittu valkosuklaa.

Nosta taikina jääkaappiin vähintään kahdeksi tunniksi.

Pyörittelele taikinasta pieniä palloja ja nosta ne leivinpaperilla vuoratulle pellille.

Paista 200 asteessa noin 8 minuuttia.

 

 

Filed Under: Keksi Tagged With: keksi, kurpitsa, valkosuklaa

Previous Post: « Kurpitsapannukakut
Next Post: Porkkanamuffinssit »

Reader Interactions

Leave a Reply Cancel reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Primary Sidebar

Reseptiarkisto

Mikä maistuisi?

appelsiini aprikoosi banaani brownie donitsi halloween joulu juustokakku jäätelö kahvi kakku kaneli keksi kirsikka kuivakakku kuppikakku kurpitsa leivos maapähkinävoi makeiset mansikka manteli muffinssi mustikka mysli nutella omena pannari piirakka pistaasi pulla puolukka pähkinä pääsiäinen raparperi sitruuna speltti suklaa suklaakakku suklaakeksi tuorejuusto täytekakku vadelma valkosuklaa vanilja

Lisää herkkuja

Pienet appelsiinikakkuset

Tahmeat appelsiinikakkuset ovat juuri sopivia pieneen makeannälkään. 2 dl sokeria 2 kananmunaa 2 rkl raastettua appelsiinin kuorta (2 ...

Read More »

Suklaatorttu

Täyteläinen piirakka täytetään suklaaganachella ja viimeistellään kaakaojauheella. 100 g voita 3 dl jauhoja 2 rkl kaakaojauhetta 1 rkl ...

Read More »

Mansikka-raparperipiirakka

Tarjoa ihanan kesäinen mansikka-raparperipiirakka vaniljakastikkeen tai -jäätelön kanssa. piirakkataikina: 6 dl jauhoja1,5 dl sokeria0,5 tl ...

Read More »

Raparperipullat

Pikkupullien täytteeksi lisätään makeaa raparperihilloa. 12 kappaletta 2,5 dl punaista maitoa 25 g hiivaa 1 dl sokeria 1 muna 2 tl ...

Read More »

Vadelmapullat

Täytä pullat makealla vaniljaisella ranskankermatäytteellä ja raikkailla vadelmilla. noin 15 kappaletta Pullataikina: 2,5 dl punaista ...

Read More »

Copyright © 2025 · Foodie Pro Theme by Shay Bocks · Built on the Genesis Framework · Powered by WordPress