• Skip to primary navigation
  • Skip to content
  • Skip to primary sidebar

kakku ja keksi

  • Etusivu
  • Reseptit
  • Blogin takana
You are here: Home / Muffinssi / Kirsikkakuppikakut vaniljakuorrutuksella

Kirsikkakuppikakut vaniljakuorrutuksella

07/07/2021 by Liisa Leave a Comment

Kuorruta kirsikkakuppikakut makealla vaniljaisella sokerikreemillä ja lisää jokaisen kuppikakun päälle koristeiksi kirsikka.

12 kappaletta

kuppikakut:

  • 150 g voita
  • 1,5 dl sokeria
  • 2 munaa
  • 2 dl maitoa
  • 3,5 dl jauhoja
  • 1 tl leivinjauhetta
  • 250 g kirsikoita

kuorrute:

  • 200 g voita
  • 4 dl tomusokeria
  • 1 tl vaniljauutetta

koristeeksi:

  • 12 kirsikkaa

Poista kirsikoista kivet ja leikkaa jokainen kirsikka neljään osaan. 250 g kirsikoita tulee noin 2,5 dl pilkottuja kirsikoita.

Vaahdota huoneenlämpöinen voi ja sokeri. Lisää munat yksi kerrallaan ja sekoita hyvin molempien munien jälkeen. Sekoita kuivat aineet keskenään. Lisää kuivat aineet taikinaan yhdessä maidon kanssa. Sekoita taikina tasaiseksi. Lisää viimeiseksi kirsikat ja kääntele ne taikinan sekaan.

Lusikoi taikina muffinssivuokiin.

Paista 200 asteessa 20 minuuttia.

Anna kuppikakkujen jäähtyä kokonaan ennen kuorruttamista.

Valmista kuorrute. Vatkaa huoneenlämpöistä voita hetki. Lisää tomusokeri vähän kerrallaan ja vatkaa kuorrute tasaiseksi. Lisää viimeiseksi vaniljauute ja vatkaa kuorrutetta vielä hetki.

Lusikoi kuorrute tähtityllalla varustettuun pursotinpussiin ja kuorruta kuppikakut. Koristele kirsikoilla.

 

Filed Under: Muffinssi Tagged With: kirsikka, kuppikakku, vanilja

Previous Post: « Vadelmamurumuffinssit
Next Post: Aprikoosigalette »

Reader Interactions

Leave a Reply Cancel reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Primary Sidebar

Reseptiarkisto

Mikä maistuisi?

appelsiini aprikoosi banaani brownie donitsi halloween joulu juustokakku jäätelö kahvi kakku kaneli keksi kirsikka kuivakakku kuppikakku kurpitsa leivos maapähkinävoi makeiset mansikka manteli muffinssi mustikka mysli nutella omena pannari piirakka pistaasi pulla puolukka pähkinä pääsiäinen raparperi sitruuna speltti suklaa suklaakakku suklaakeksi tuorejuusto täytekakku vadelma valkosuklaa vanilja

Lisää herkkuja

Bostonkakku

Perinteinen bostonkakku saa täytteekseen kanelia ja sokeria. 2,5 dl punaista maitoa 25 g hiivaa 1 dl sokeria 1 muna 2 tl kardemummaa 0,5 ...

Read More »

Bostonkakku kurpitsatäytteellä

Syksyinen bostonkakku täytetään kurpitsasoseella. 2 dl kurpitsasosetta 1 dl fariinisokeria 2,5 dl punaista maitoa 25 g hiivaa 1 dl ...

Read More »

Pääsiäisen mutakakku

Leivo pääsiäisen kahvipöytään tuhti suklainen mutakakku ja koristele se suklaamunilla ja valkosuklaalla. Kakun voi hyvin leipoa jo tarjoilua ...

Read More »

Kinuskidonitsit

Donitsit paistetaan donitsipellillä ja kuorrutetaan ihanan makealla kinuskikastikkeella. 12 kappaletta 3,5 dl vehnäjauhoja 1,5 dl sokeria 1 ...

Read More »

Melkein terveelliset suklaakeksit

Kun suklaakekseihin lisätään kaakaonibsejä ja ruishiutaleita, niistä tulee melkein terveellisiä herkkupaloja. Noin 40 kappaletta. 150 g ...

Read More »

Copyright © 2025 · Foodie Pro Theme by Shay Bocks · Built on the Genesis Framework · Powered by WordPress