Uskallatko haukata palasen hurjasta Halloween-hirviöstä?
12 kappaletta
- 150 g voita
- 2 dl sokeria
- 2 munaa
- 2,5 dl jauhoja
- 0,5 dl kaakaojauhetta
- 0,5 tl leivinjauhetta
- 1,5 dl maitoa
Suklaakuorrute
- 75 g tummaa suklaata
- 100 g voita
- 1,5 dl tomusokeria
- 2 rkl kaakaojauhetta
Punainen vaniljakuorrute
- 150 g voita
- 1,5 dl tomusokeria
- 1 tl vaniljasokeria
- 1 tl maitoa
- 1 tl punaista elintarvikeväriä
- silmäkarkkeja
Vaahdota huoneenlämpöinen voi ja sokeri. Lisää munat yksi kerrallaan ja sekoita hyvin molempien munien jälkeen. Sekoita kuivat aineet keskenään. Lisää taikinaan puolet kuivista aineista yhdessä maidon kanssa. Sekoita ja lisää loput kuivat aineet. Sekoita taikina tasaiseksi ja lusikoi se muffinssivuokiin.
Paista 175 asteessa 20 minuuttia.
Anna kuppikakkujen jäähtyä kokonaan ennen kuorruttamista.
Valmista suklaakuorrute. Sulata suklaa mikrossa tai vesihauteessa. Anna suklaan jäähtyä huoneenlämpöiseksi. Vaahdota huoneenlämpöinen voi ja lisää sitten voivaahdon joukkoon vähitellen tomusokeri ja kaakaojauhe. Lisää viimeisenä sulatettu suklaa ja sekoita tasaiseksi.
Valmista punainen vaniljakuorrute. Vaahdota huoneenlämpöinen voi ja lisää sitten voivaahdon joukkoon vähitellen tomusokeri ja vaniljasokeria. Vatkaa tasaiseksi. Lisää viimeiseksi maito ja punainen väri. Sekoita tasaiseksi.
Lusikoi kuorrute ruohotyllalla varustettuun pursotinpussiin ja pursota kuorrutetta kuppikakukkujen päälle.
Koristele silmäkarkeilla.
Leave a Reply