• Skip to primary navigation
  • Skip to content
  • Skip to primary sidebar

kakku ja keksi

  • Etusivu
  • Reseptit
  • Blogin takana
You are here: Home / Keksi / Halloweenin hämähäkkicookiesit

Halloweenin hämähäkkicookiesit

25/10/2017 by Liisa Leave a Comment

img_7914

Halloweenin kunniaksi suklaacookiesit koristellaan suklaakarkeilla hurjiksi hämähäkeiksi.

Noin 30 kappaletta.

  • 200 g huoneenlämpöistä voita
  • 250 g fariinisokeria
  • 2 munaa
  • 5 dl jauhoja
  • 1 tl leivinjauhetta
  • 1 rkl vaniljasokeria
  • 1/4 tl suolaa
  • 200 g tummaa suklaata rouhittuna
  • 30 g valkosuklaata
  • 50 g tummaa suklaata
  • suklaakarkkeja tai tryffeleitä (valkosuklaa, maitosuklaa ja tumma suklaa)

Vaahdota huoneenlämpöinen voi ja fariinisokeri. Lisää munat ja sekoita. Sekoita kuivat aineet keskenään ja lisää ne taikinaan. Sekoita tasaiseksi. Lisää viimeisenä taikinaan rouhittu suklaa.

Nosta taikina noin puoleksi tunniksi jääkaappiin.

Pyörittelele taikinasta pieniä palloja, nosta ne leivinpaperilla vuoratulle pellille ja litistä vähän.

Paista 175 asteessa noin 15 minuuttia.

Odota että cookiet ovat jäähtyneet kokonaan ennen kuin aloitat koristelun.

Sulata valkosuklaa ja tumma suklaa mikrossa omissa astioissaan.

Lusikoi sulatetut suklaat pieniin pursotuspusseihin, mutta jätä kumpaakin suklaata vähän myös sulatusastian pohjalle.

Kasta suklaakarkki ensin sulaan suklaaseen ja paina se sitten cookien päälle. Pursota suklaalla hämähäkille jalat ja silmät.

 

 

Filed Under: Keksi Tagged With: halloween, keksi, suklaa, suklaakeksi

Previous Post: « Mausteinen kurpitsapiirakka
Next Post: Sitruunakuppikakut lakritsikuorrutuksella »

Reader Interactions

Leave a Reply Cancel reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Primary Sidebar

Reseptiarkisto

Mikä maistuisi?

appelsiini aprikoosi banaani brownie donitsi halloween joulu juustokakku jäätelö kahvi kakku kaneli keksi kirsikka kuivakakku kuppikakku kurpitsa leivos maapähkinävoi makeiset mansikka manteli muffinssi mustikka mysli nutella omena pannari piirakka pistaasi pulla puolukka pähkinä pääsiäinen raparperi sitruuna speltti suklaa suklaakakku suklaakeksi tuorejuusto täytekakku vadelma valkosuklaa vanilja

Lisää herkkuja

Suklaatorttu

Täyteläinen piirakka täytetään suklaaganachella ja viimeistellään kaakaojauheella. 100 g voita 3 dl jauhoja 2 rkl kaakaojauhetta 1 rkl ...

Read More »

Kuppikakut valkosuklaakuorrutuksella

Näyttävät kuppikakut saavat päälleen korkean keon makeaa valkosuklaakuorrutusta. Koristele kuppikakut strösselillä ja vaaleanpunaisilla ...

Read More »

Karamellisoidut pähkinät

Vastustamattoman hyvät karamellisoidut pähkinät maistuvat sellaisenaan tai esimerkiksi jäätelön tai jugurtin kanssa tai kakun päällä. Voit käyttää ...

Read More »

Pääsiäisen mutakakku

Leivo pääsiäisen kahvipöytään tuhti suklainen mutakakku ja koristele se suklaamunilla ja valkosuklaalla. Kakun voi hyvin leipoa jo tarjoilua ...

Read More »

Kermainen raparperipiirakka

Tässä maukkaassa piirakassa raparperien alle piiloutuu vaniljasokerilla maustettu tuhti kermainen täyte. 3 dl jauhoja 1 dl sokeria 0,25 tl ...

Read More »

Copyright © 2025 · Foodie Pro Theme by Shay Bocks · Built on the Genesis Framework · Powered by WordPress