• Skip to primary navigation
  • Skip to content
  • Skip to primary sidebar

kakku ja keksi

  • Etusivu
  • Reseptit
  • Blogin takana
You are here: Home / Makeiset / Cashew-suklaafudge

Cashew-suklaafudge

17/12/2013 by Liisa Leave a Comment

039 (3)

Ihana suklaafudge saa pinnalleen paahdettuja cashew-pähkinöitä.

  • 3 dl sokeria
  • 2 dl kermaa
  • 50 g voita
  • 1 dl glukoosisiirappia
  • 100 g tummaa suklaata
  • 1 dl cashew-pähkinöitä

Paahda pähkinöitä muutama minuutti kuumalla pannulla. Sekoittele pähkinöitä jatkuvasti, etteivät ne pääse palamaan. Kun pähkinät ovat saaneet vähän väriä, siirrä ne lautaselle jäähtymään.

Laita sokeri, kerma, voi ja glukoosisiirappi kattilaan ja keitä kunnes lämpötila on 116 astetta. Lisää joukkoon suklaa ja sekoita tasaiseksi.

Vuoraa 20 x 30 cm kokoinen vuoka voipaperilla. Kaada seos vuokaan. Ripottele cashew-pähkinät fudgen pinnalle.

Anna fudgen jähmettyä huoneenlämmössä muutama tunti ja nosta se sitten vuoasta voipaperin avulla. Öljyä terävä veitsi ja leikkaa fudge palasiksi.

Säilytä ilmatiiviissä purkissa.

008 (6)

020 (2)

033 (3)

 

 

 

Filed Under: Makeiset Tagged With: fudge, joulu, makeiset, pähkinä, suklaa

Previous Post: « Jouluinen täytekakku
Next Post: Appelsiini-suklaacookies »

Reader Interactions

Leave a Reply Cancel reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Primary Sidebar

Reseptiarkisto

Mikä maistuisi?

appelsiini aprikoosi banaani brownie donitsi halloween joulu juustokakku jäätelö kahvi kakku kaneli keksi kirsikka kuivakakku kuppikakku kurpitsa leivos maapähkinävoi makeiset mansikka manteli marenki muffinssi mustikka mysli nutella omena pannari piirakka pistaasi pulla puolukka pähkinä pääsiäinen raparperi sitruuna speltti suklaa suklaakakku suklaakeksi tuorejuusto täytekakku vadelma valkosuklaa

Lisää herkkuja

Suklainen levykakku vadelmakuorrutuksella

Suklainen levykakku kuorrutetaan vadelmajauheella maustetulla sokerikreemillä ja koristellaan pakastekuivatuilla vadelmilla. 1 tl ...

Read More »

Mansikkakreemillä kuorrutetut donitsit

Pursota donitsien päälle mansikalla maistettua kreemiä ja koristele donitsit tuoreilla mansikoilla. 12 kappaletta Donitsit: 3,5 dl ...

Read More »

Red velvet -kuppikakut

Red velvet -kuppikakut saavat upean värinsä kaakaojauheesta ja punaisesta elintarvikeväristä. Kuppikakut kuorrutetaan täyteläisellä ...

Read More »

Sydämenmuotoiset mansikkavaahtokarkit

Ystävänpäivänä tarjotaan ihania sydämenmuotoisia mansikkavaahtokarkkeja. 7 liivatelehteä 1 dl mansikkasosetta 2 valkuaista 4,5 dl ...

Read More »

Kahden suklaan kuppikakut

Kuorruta mehevät suklaakuppikakut valkosuklaa- ja tummasuklaakreemillä. 12 kappaletta Kuppikakut: 150 g voita2 dl sokeria2 munaa2,5 dl ...

Read More »

Copyright © 2021 · Foodie Pro Theme by Shay Bocks · Built on the Genesis Framework · Powered by WordPress