• Skip to primary navigation
  • Skip to content
  • Skip to primary sidebar

kakku ja keksi

  • Etusivu
  • Reseptit
  • Blogin takana
You are here: Home / Makeiset / Värikkäät valkosuklaatryffelit

Värikkäät valkosuklaatryffelit

20/04/2016 by Liisa Leave a Comment

050 (7)

Ihanat valkosuklaatryffelit on helppo valmistaa ja voit valita koristeeksi juhlan teemaan sopivan värisiä strösseleitä!

n. 20 kappaletta

  • 1 dl kermaa
  • 200 g valkosuklaata
  • 50 g strösseleitä

Rouhi suklaa ja laita suklaarouhe kulhoon. Kuumenna kerma kattilassa kiehuvaksi. Kaada kerma suklaarouheen päälle ja sekoittele kunnes suklaa on sulanut.

Laita tryffelimassa jääkaappiin vähintään kahdeksi tunniksi.

Ota tryffelimassasta lusikalla nokareita ja pyörittele ne palloiksi. Laita strösselit pieneen kulhoon ja pyörittele tryffelit strösseleissä. Tryffelimassan käsittely on helpompaa jos teet sen kertakäyttöiset kumikäsineet kädessä.

Valmiit tryffelit säilyvät jääkaapissa ilmatiiviissä rasiassa noin viikon.

 

Filed Under: Makeiset Tagged With: makeiset, valkosuklaa

Previous Post: « Pienet appelsiini-suklaapiiraat
Next Post: Donitsinmuotoiset keksit »

Reader Interactions

Leave a Reply Cancel reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Primary Sidebar

Reseptiarkisto

Mikä maistuisi?

appelsiini aprikoosi banaani brownie donitsi halloween joulu juustokakku jäätelö kahvi kakku kaneli keksi kirsikka kuivakakku kuppikakku kurpitsa leivos maapähkinävoi makeiset mansikka manteli muffinssi mustikka mysli nutella omena pannari piirakka pistaasi pulla puolukka pähkinä pääsiäinen raparperi sitruuna speltti suklaa suklaakakku suklaakeksi tuorejuusto täytekakku vadelma valkosuklaa vanilja

Lisää herkkuja

Porkkanakakku

Porkkanakakku maistuu syksyllä. Perinteisestä tuorejuustotäytteestä saa kevyemmän korvaamalla osan tuorejuustosta kermavaahdolla. 300 g ...

Read More »

Kesäkurpitsamarmeladilla täytetyt täytekeksit

Vadelmatäytekekseistä syntyy hieman erilainen versio kun täytteeksi käytetään kesäkurpitsamarmeladia. Keksien valmistamista varten tarvitset kaksi ...

Read More »

Suklainen mangotäytekakku

Suklaakakun täytteenä on raikas mangorahka ja päällä mangososeesta tehty kiille. 150 g suklaata 150 g voita 2 dl sokeria 2 munaa 2 dl ...

Read More »

Veriappelsiinikeikauskakku

Leivo mehukkaista veriappelsiineista helppo mutta näyttävä keikauskakku. 2 veriappelsiinia 1 tl sokeria   150 g voita 1,5 dl ...

Read More »

Kriikuna-marenkipiirakka

Piirakka täytetään kirpeällä kriikunahillolla ja makealla marengilla. 100 g voita 3 dl jauhoja 1 rkl sokeria 3 - 4 rkl kylmää vettä 3 ...

Read More »

Copyright © 2025 · Foodie Pro Theme by Shay Bocks · Built on the Genesis Framework · Powered by WordPress