Ihanan suklaiset browniet saavat lisämakua pähkinöistä.
- 200 g voita
- 2 dl fariinisokeria
- 1 dl siirappia
- 4 munaa
- 250 g sulatettua suklaata
- 2 dl jauhoja
- 2 rkl kaakaojauhetta
- 0,5 tl leivinjauhetta
- 125 g rouhittuja pähkinöitä (hasselpähkinöitä, pekaanipähkinöitä ja cashewpähkinöitä)
Vaahdota huoneenlämpöinen voi ja fariinisokeri. Lisää siirappi. Lisää munat yksi kerrallaan ja sekoita taikina tasaiseksi jokaisen munan jälkeen. Lisää sulatettu suklaa. Sekoita kuivat aineet keskenään ja lisää taikinaan. Lisää viimeiseksi rouhitut pähkinät ja sekoita taikina tasaiseksi.
Vuoraa noin 20 x 30 cm kokoinen vuoka leivinpaperilla ja kaada taikina vuokaan.
Paista 160 asteessa 40 minuuttia.
Anna jäähtyä kokonaan ja leikkaa sitten palasiksi.
Leave a Reply