• Skip to primary navigation
  • Skip to content
  • Skip to primary sidebar

kakku ja keksi

  • Etusivu
  • Reseptit
  • Blogin takana
You are here: Home / Keksi / Nutella-cookies

Nutella-cookies

19/04/2017 by Liisa Leave a Comment

IMG_8754

Täydellisissä cookieissa yhdistyy ihana Nutella ja rouhittu tumma suklaa. Nutellaa lisätään taikinaan sekä korvaamaan osa voista että nokareina valmiisen taikinaan.

Noin 30 kappaletta

  • 100 g huoneenlämpöistä voita
  • 100 g Nutellaa
  • 200 g fariinisokeria
  • 2 munaa
  • 5 dl jauhoja
  • 1 tl leivinjauhetta
  • 1/4 tl suolaa
  • 150 g tummaa suklaata rouhittuna
  • 100 g Nutellaa

Vaahdota huoneenlämpöinen voi, Nutella ja fariinisokeri. Lisää munat ja sekoita. Sekoita kuivat aineet keskenään ja lisää ne taikinaan. Sekoita tasaiseksi. Lisää taikinaan rouhittu suklaa ja sekoita. Lisää viimeisenä Nutella nokareina ja sekoita vain sen verran, että se juuri ja juuri sekoittuu taikinan joukkoon.

Pyörittelele taikinasta pieniä palloja, nosta ne leivinpaperilla vuoratulle pellille ja litistä vähän.

Nosta taikinapallot jääkaappiin vähintään tunniksi.

Paista 175 asteessa noin 15 minuuttia.

 

Filed Under: Keksi Tagged With: keksi, nutella, suklaa, suklaakeksi

Previous Post: « Pienet suklaiset pääsiäispiiraat
Next Post: Minidonitseilla koristellut kuppikakut »

Reader Interactions

Leave a Reply Cancel reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Primary Sidebar

Reseptiarkisto

Mikä maistuisi?

appelsiini aprikoosi banaani brownie donitsi halloween joulu juustokakku jäätelö kahvi kakku kaneli keksi kirsikka kuivakakku kuppikakku kurpitsa leivos maapähkinävoi makeiset mansikka manteli muffinssi mustikka mysli nutella omena pannari piirakka pistaasi pulla puolukka pähkinä pääsiäinen raparperi sitruuna speltti suklaa suklaakakku suklaakeksi tuorejuusto täytekakku vadelma valkosuklaa vanilja

Lisää herkkuja

Mustikkainen pokekakku

Pokekakun pohjaa maustaa kirpeä lemon curd, kakkupohjaan tökityt kolot täytetään makealla mustikkahillolla ja kakku saa päälleen ohuen kerroksen ...

Read More »

Maapähkinävoibrookies

Makeansuolainen maapähkinävoikeksitaikina ja täyteläinen suklaabrownie ovat täydellinen makupari. 12 palaa Tee ensin cookietaikina. 100 ...

Read More »

Suklaasalami

Pähkinäinen suklaasalami on helppo joulunajan jälkiruoka tai kahvipöydän herkku. 250 g tummaa suklaata 100 g suolatonta voita 1 dl ...

Read More »

Vadelma-karhunvatukkapiirakka

Mehukas piirakka kätkee sisälleen ihania vadelmia ja karhunvatukoita. piirakkataikina: 6 dl jauhoja1,5 dl sokeria0,5 tl suolaa200 g voita5 -6 ...

Read More »

Aprikoosidonitsit

Mausta donitsitaikina makealla aprikoosimarmeladilla. 12 kappaletta donitsit: 3 dl vehnäjauhoja1,25 dl sokeria1 tl leivinjauhetta2 dl kermaa2 ...

Read More »

Copyright © 2022 · Foodie Pro Theme by Shay Bocks · Built on the Genesis Framework · Powered by WordPress