• Skip to primary navigation
  • Skip to content
  • Skip to primary sidebar

kakku ja keksi

  • Etusivu
  • Reseptit
  • Blogin takana
You are here: Home / Muffinssi / Minttu-suklaakuppikakut

Minttu-suklaakuppikakut

11/01/2017 by Liisa Leave a Comment

img_7803

Klassinen makupari suklaa ja minttu yhdistyvät näissä ihanissa kuppikakuissa.

12 kappaletta

  • 150 g voita
  • 2 dl sokeria
  • 2 munaa
  • 2,5 dl jauhoja
  • 1 dl kaakaojauhetta
  • 0,5 tl leivinjauhetta
  • 2 dl maitoa
  • 200 g huoneenlämpöistä voita
  • 4 dl tomusokeria
  • 1,5 tl piparminttuaromia
  • pari tippaa vihreää elintarvikeväriä

Vaahdota huoneenlämpöinen voi ja sokeri. Lisää munat yksi kerrallaan ja sekoita hyvin molempien munien jälkeen. Sekoita kuivat aineet keskenään. Lisää taikinaan puolet kuivista aineista yhdessä maidon kanssa. Sekoita ja lisää loput kuivat aineet. Sekoita taikina tasaiseksi ja lusikoi se muffinssivuokiin.

Paista 175 asteessa 20 minuuttia.

Anna kuppikakkujen jäähtyä kokonaan ennen kuorruttamista.

Valmista kuorrute. Vatkaa huoneenlämpöistä voita hetki. Lisää tomusokeri vähän kerrallaan ja vatkaa kuorrute tasaiseksi. Lisää viimeiseksi piparminttuaromi  ja vihreä elintarvikeväri. Sekoita tasaiseksi.

Laita kuorrute pursotinpussiin ja kuorruta kuppikakut.

 

Filed Under: Muffinssi Tagged With: kuppikakku, minttu, suklaa

Previous Post: « Nutella-donitsit
Next Post: Suklaakuorrutetut banaanipalat »

Reader Interactions

Leave a Reply Cancel reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Primary Sidebar

Reseptiarkisto

Mikä maistuisi?

appelsiini aprikoosi banaani brownie donitsi halloween joulu juustokakku jäätelö kahvi kakku kaneli keksi kirsikka kuivakakku kuppikakku kurpitsa leivos maapähkinävoi makeiset mansikka manteli muffinssi mustikka mysli nutella omena pannari piirakka pistaasi pulla puolukka pähkinä pääsiäinen raparperi sitruuna speltti suklaa suklaakakku suklaakeksi tuorejuusto täytekakku vadelma valkosuklaa vanilja

Lisää herkkuja

Pähkinäiset browniet

Ihanan suklaiset browniet saavat lisämakua pähkinöistä. 200 g voita 2 dl fariinisokeria 1 dl siirappia 4 munaa 250 g sulatettua ...

Read More »

Pienet sitruunaiset pääsiäisleivokset

Sitruunaiset leivokset täytetään valkosuklaakreemillä ja koristellaan suklaarakeilla. 10 kappaletta 4 munaa 3 dl sokeria 150 g voita 1 tl ...

Read More »

Browniet minttukuorrutuksella

Kuorruta browniet raikkaalla tuoreesta mintusta valmistetulla kreemillä. Browniet: 150 g voita1 dl sokeria1 dl fariinisokeria0,5 dl siirappia3 ...

Read More »

Kuivatut mansikat

Mansikoita voi säilöä myös kuivaamalla. Kuivatut mansikat maistuvat sellaisenaan tai esimerkiksi jäätelön tai jugurtin kanssa tai käytä ...

Read More »

Mansikkaiset kakkutikkarit

Ylimääräiset kakkupohjat muuttuvat maistuviksi kakkutikkareiksi. Noin 25 kappaletta. 400 g kakkupohjaa 1 dl mansikkahilloa 50 g ...

Read More »

Copyright © 2022 · Foodie Pro Theme by Shay Bocks · Built on the Genesis Framework · Powered by WordPress