• Skip to primary navigation
  • Skip to content
  • Skip to primary sidebar

kakku ja keksi

  • Etusivu
  • Reseptit
  • Blogin takana
You are here: Home / Donitsi / Mansikkadonitsit

Mansikkadonitsit

12/02/2015 by Liisa Leave a Comment

009 (2)

Ystävänpäivänä tarjotaan hempeitä vaaleanpunaisia mansikkadonitseja sydänströsseleillä koristeltuna.

12 kappaletta

  • 3,5 dl vehnäjauhoja
  • 1,5 dl sokeria
  • 1 rkl vaniljasokeria
  • 1 tl leivinjauhetta
  • 2 dl kermaa
  • 2 munaa
  • 2 rkl sulatettua voita
  • 4 dl mansikkatomusokeria
  • n. 4 rkl vettä

Voitele donitsipellin kolot.

Sekoita kuivat aineet keskenään. Lisää muut aineet ja sekoita taikina tasaiseksi. Lusikoi taikina pursotinpussiin ja pursota taikina donitsipellin koloihin.

Paista 200 asteessa 10 minuuttia.

Anna donitsien jäähtyä hetki ja irrota ne sitten vuoasta.

Sekoita mansikkatomusokeri ja vesi. Lisää tarvittaessa tomusokeria tai vettä jotta saat seoksesta koostumukseltaan sopivaa. Kasta donitsit yksi kerrallaan kuorrutteeseen ja nosta ne ritilän päälle. Anna kuorrutteen kuivua pieni hetki ja kasta donitsit sitten uudelleen. Koristele strösseleillä.

image

image

image

 

Filed Under: Donitsi Tagged With: donitsi, mansikka

Previous Post: « Ristiäiskakku
Next Post: Kolmen suklaan donitsit »

Reader Interactions

Leave a Reply Cancel reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Primary Sidebar

Reseptiarkisto

Mikä maistuisi?

appelsiini aprikoosi banaani brownie donitsi halloween joulu juustokakku jäätelö kahvi kakku kaneli keksi kirsikka kuivakakku kuppikakku kurpitsa leivos maapähkinävoi makeiset mansikka manteli muffinssi mustikka mysli nutella omena pannari piirakka pistaasi pulla puolukka pähkinä pääsiäinen raparperi sitruuna speltti suklaa suklaakakku suklaakeksi tuorejuusto täytekakku vadelma valkosuklaa vanilja

Lisää herkkuja

Pokekakku sacherin tapaan

Leivo perinteinen sacherkakku trendikkään pokekakun muotoon. kakkupohja: 4 munaa125 g voita125 g tummaa suklaata1,5 dl sokeria2 dl ...

Read More »

Aprikoosimysli

Mysli maustetaan kurpitsansiemenillä ja kuivatuilla aprikooseilla. 1 dl auringonkukkaöljyä 1 dl vaalea siirappia 0,5 dl hunajaa 300 g ...

Read More »

Raparperikakku

Makea murupäällinen kruunaa mehevän raparperikakun. 200 g voita 1 dl fariinisokeria 1,5 dl sokeria 3 munaa 2 dl maitoa 4 dl jauhoja 2 ...

Read More »

Vadelma-karhunvatukkapiirakka

Mehukas piirakka kätkee sisälleen ihania vadelmia ja karhunvatukoita. piirakkataikina: 6 dl jauhoja1,5 dl sokeria0,5 tl suolaa200 g voita5 -6 ...

Read More »

Melkein terveelliset suklaakeksit

Kun suklaakekseihin lisätään kaakaonibsejä ja ruishiutaleita, niistä tulee melkein terveellisiä herkkupaloja. Noin 40 kappaletta. 150 g ...

Read More »

Copyright © 2022 · Foodie Pro Theme by Shay Bocks · Built on the Genesis Framework · Powered by WordPress