• Skip to primary navigation
  • Skip to content
  • Skip to primary sidebar

kakku ja keksi

  • Etusivu
  • Reseptit
  • Blogin takana
You are here: Home / Kakku / Lakkajuustokakku

Lakkajuustokakku

21/03/2018 by Liisa 2 Comments

Täyteläisen juustokakun kanssa tarjotaan makeankirpeää lakkahilloketta.

  • 200 g Digestive-keksejä
  • 100 g voita

 

  • 250 g mascarponea
  • 200 g tuorejuustoa
  • 2 dl kermaa
  • 1,5 dl tomusokeria
  • 1 rkl vaniljasokeria

 

  • 300 g lakkoja (pakastettuja)
  • 0,5 dl sokeria

Vuoraa noin 18 x 21 cm kokoinen vuoka leivinpaperilla.

Murskaa keksit tehosekoittimessa ja sulata voi. Lisää keksinmurujen joukkoon sulatettu voi ja sekoita tasaiseksi. Kaada seos kakkuvuoan pohjalla ja painele lusikalla tasaiseksi.

Laita kaikki täytteen ainekset kulhoon ja vatkaa ne kuohkeaksi vaahdoksi.

Kaada seos kakkuvuokaan keksipohjan päälle.

Nosta kakku jääkaappiin hyytymään vähintään neljäksi tunniksi, mieluiten seuraavaan päivään.

Valmista lakkatäyte. Ota muutama lakka sivuun. Laita loput lakat ja sokeri kattilaan ja keitä miedolla lämmöllä 5 minuuttia. Jäähdytä.

Nosta kakku varovasti vuoasta leivinpaperin avulla ja aseta se tarjoiluastialle.

Levitä lakkahilloke kakun päälle ja koristele vielä kokonaisilla lakoilla.

 

Filed Under: Kakku Tagged With: juustokakku, lakka

Previous Post: « 💩-kuppikakut
Next Post: Pääsiäiskukkodonitsit »

Reader Interactions

Comments

  1. Kanelitytön kakkuparatiisi says

    22/03/2018 at 8:32 am

    Lakka sopii juustokakun kaveriksi varmasti mainiosti 🙂

    Reply
    • Liisa says

      22/03/2018 at 9:02 pm

      Juustokakku ja lakka tosiaan ovat ihan täydellisiä yhdessä! 😊

      Reply

Leave a Reply Cancel reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Primary Sidebar

Reseptiarkisto

Mikä maistuisi?

appelsiini aprikoosi banaani brownie donitsi halloween joulu juustokakku jäätelö kahvi kakku kaneli keksi kirsikka kuivakakku kuppikakku kurpitsa leivos maapähkinävoi makeiset mansikka manteli muffinssi mustikka mysli nutella omena pannari piirakka pistaasi pulla puolukka pähkinä pääsiäinen raparperi sitruuna speltti suklaa suklaakakku suklaakeksi tuorejuusto täytekakku vadelma valkosuklaa vanilja

Lisää herkkuja

Raparperikuppikakut

Kesäiset raparperikuppikakut tarjoillaan vaniljasokerilla maustetun kermavaahdon ja raparperihillokkeen kanssa. 12 kappaletta n. 400 g ...

Read More »

Appelsiini-suklaacookies

Cookiesit saavat jouluisen maun appesiininkuoresta, suklaasta ja manteleista. Noin 30 kappaletta. 200 g huoneenlämpöistä voita 3 dl ...

Read More »

Kirsikkadonitsit

Kirsikkadonitsit maustetaan ripauksella kanelia. Donitseissa kannattaa käyttää aitoa ceyloninkanelia, sen kukkaiset sävyt sopivat hyvin yhteen ...

Read More »

Maitosuklaalla kuorrutettu banaanikakku

Hedelmäkulhosta löytyy usein ylikypsiä banaaneja ja silloin on tietysti aika leipoa ihanaa banaanikakkua. Tällä kertaa makea banaanikakku kuorrutetaan ...

Read More »

Monsterimokkapalat

Halloweenin kunniaksi mokkapalat muuntuvat hurjiksi monstereiksi. 20 palaa mokkapalat: 4 munaa3 dl sokeria200 g voita2 dl maitoa4 dl jauhoja4 ...

Read More »

Copyright © 2022 · Foodie Pro Theme by Shay Bocks · Built on the Genesis Framework · Powered by WordPress