Vuoan pohjalle asetellut banaanit karamellisoituvat uunissa ja antavat ihanan makean maun tälle mehevälle kanelilla maustetulle kakulle.
- 200 g voita
- 1 dl sokeria
- 1 dl fariinisokeria
- 3 munaa
- 3 dl jauhoja
- 1,5 tl leivinjauhetta
- 3 tl kanelia
- 1,5 dl maitoa
- 2 banaania
- 1 rkl fariinisokeria
Vuoraa leipävuoka leivinpaperilla ja voitele pohja. Ripottele pohjalle 1 ruokalusikallinen fariinisokeria.
Vaahdota huoneenlämpöinen voi ja sokerit. Lisää munat yksi kerrallaan ja sekoita taikina tasaiseksi jokaisen munan jälkeen. Sekoita kuivat aineet keskenään ja lisää taikinaan. Lisää viimeiseksi maito ja sekoita taikina tasaiseksi.
Leikkaa banaanit ensin puoliksi pitkittäin ja sitten palaset vielä kahteen osaan poikittain. Asettele banaanit vuoan pohjalle fariinisokerin päälle. Kaada taikina banaanien päälle.
Paista 180 asteessa noin 50 minuuttia.
Tarjoa vaniljajäätelön kanssa.
Leave a Reply