• Skip to primary navigation
  • Skip to content
  • Skip to primary sidebar

kakku ja keksi

  • Etusivu
  • Reseptit
  • Blogin takana
You are here: Home / Kakku / Banaanikakku

Banaanikakku

16/01/2013 by Liisa Leave a Comment

Vuoan pohjalle asetellut banaanit karamellisoituvat uunissa ja antavat ihanan makean maun tälle mehevälle kanelilla maustetulle kakulle.

  • 200 g voita
  • 1 dl sokeria
  • 1 dl fariinisokeria
  • 3 munaa
  • 3 dl jauhoja
  • 1,5 tl leivinjauhetta
  • 3 tl kanelia
  • 1,5 dl maitoa
  • 2 banaania
  • 1 rkl fariinisokeria

Vuoraa leipävuoka leivinpaperilla ja voitele pohja. Ripottele pohjalle 1 ruokalusikallinen fariinisokeria.

Vaahdota huoneenlämpöinen voi ja sokerit. Lisää munat yksi kerrallaan ja sekoita taikina tasaiseksi jokaisen munan jälkeen. Sekoita kuivat aineet keskenään ja lisää taikinaan. Lisää viimeiseksi maito ja sekoita taikina tasaiseksi.

Leikkaa banaanit ensin puoliksi pitkittäin ja sitten palaset vielä kahteen osaan poikittain. Asettele banaanit vuoan pohjalle fariinisokerin päälle. Kaada taikina banaanien päälle.

Paista 180 asteessa noin 50 minuuttia.

Tarjoa vaniljajäätelön kanssa.

 

Filed Under: Kakku Tagged With: banaani, kakku, kuivakakku

Previous Post: « Aurinkoinen appelsiinikakku
Next Post: Mansikkaiset kakkutikkarit »

Reader Interactions

Leave a Reply Cancel reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Primary Sidebar

Reseptiarkisto

Mikä maistuisi?

appelsiini aprikoosi banaani brownie donitsi halloween joulu juustokakku jäätelö kahvi kakku kaneli keksi kirsikka kuivakakku kuppikakku kurpitsa leivos maapähkinävoi makeiset mansikka manteli muffinssi mustikka mysli nutella omena pannari piirakka pistaasi pulla puolukka pähkinä pääsiäinen raparperi sitruuna speltti suklaa suklaakakku suklaakeksi tuorejuusto täytekakku vadelma valkosuklaa vanilja

Lisää herkkuja

Lakritsijäätelö

Lakritsinystävä nauttii lakritsijäätelön yhdessä lakritsikastikkeen kanssa. 2 munaa 1,5 dl sokeria 2,5 tl lakritsijauhetta 2 dl kermaa 2 ...

Read More »

Red velvet -kuppikakut

Red velvet -kuppikakut saavat upean värinsä kaakaojauheesta ja punaisesta elintarvikeväristä. Kuppikakut kuorrutetaan täyteläisellä ...

Read More »

Kuppikakut valkosuklaakuorrutuksella

Näyttävät kuppikakut saavat päälleen korkean keon makeaa valkosuklaakuorrutusta. Koristele kuppikakut strösselillä ja vaaleanpunaisilla ...

Read More »

Suklaakeksit maapähkinävoitäytteellä

Täytä suklaakeksit ihanalla makeansuolaisella maapähkinävoikreemillä. n. 50 kappaletta keksitaikina: 150 g voita2,5 dl sokeria1 muna1 dl ...

Read More »

Aprikoosi-rusinakeksit

Pehmeissä ja makeissa kekseissä on reilusti aprikooseja ja rusinoita. Noin 50 kappaletta. 200 g huoneenlämpöistä voita 2 dl ...

Read More »

Copyright © 2022 · Foodie Pro Theme by Shay Bocks · Built on the Genesis Framework · Powered by WordPress