• Skip to primary navigation
  • Skip to content
  • Skip to primary sidebar

kakku ja keksi

  • Etusivu
  • Reseptit
  • Blogin takana
You are here: Home / Keksi / Suklaakeksit

Suklaakeksit

23/02/2013 by Liisa Leave a Comment

Suklaakeksit ovat reunoilta rapeita ja keskeltä suklaisen sitkeitä.

Noin 20 kappaletta.

  • 100 g suklaata
  • 150 g voita
  • 2,5 dl sokeria
  • 2 munaa
  • 3,5 dl jauhoja
  • 1 rkl kaakaojauhetta
  • 1 tl leivinjauhetta
  • 0,5 tl suolaa

Sulata suklaa mikrossa tai vesihauteessa.

Vaahdota huoneenlämpöinen voi ja sokeri. Lisää munat yksi kerrallaan ja sekoita jokaisen munan jälkeen. Lisää suklaa ja sekoita tasaiseksi. Sekoita kuivat aineet keskenään ja lisää taikinaa. Sekoita taikina nopeasti tasaiseksi.

Suojaa kolme peltiä leivinpaperille. Nosta pelleille taikinaa kahden ruokalusikan avulla. Jätä keksien väliin reilusti tilaa, sillä ne leviävät uunissa.

Paista 180 asteessa 13 – 15 minuuttia.

 

Filed Under: Keksi, Suklaa Tagged With: keksi, suklaa, suklaakeksi

Previous Post: « Valkosuklaajäätelö
Next Post: Karpalomysli »

Reader Interactions

Leave a Reply Cancel reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Primary Sidebar

Reseptiarkisto

Mikä maistuisi?

appelsiini aprikoosi banaani brownie donitsi halloween joulu juustokakku jäätelö kahvi kakku kaneli keksi kirsikka kuivakakku kuppikakku kurpitsa leivos maapähkinävoi makeiset mansikka manteli muffinssi mustikka mysli nutella omena pannari piirakka pistaasi pulla puolukka pähkinä pääsiäinen raparperi sitruuna speltti suklaa suklaakakku suklaakeksi tuorejuusto täytekakku vadelma valkosuklaa vanilja

Lisää herkkuja

Omenakakku murupäällisellä

Maukas kakku saa päälleen omenasosetta ja rapean murupäällisen. 200 g voita 2 dl fariinisokeria 3 munaa 1 dl maitoa 4 dl jauhoja 1 dl ...

Read More »

Suklaacookies

Perinteiset pehmeät suklaacookiesit. Noin 30 kappaletta. 200 g huoneenlämpöistä voita 250 g fariinisokeria 2 munaa 5 dl jauhoja 1 tl ...

Read More »

Sacherkakku

Täyteläinen sacherkakku täytetään aprikoosimarmeladilla ja suklaalla ja kuorrutetaan reilulla kerroksella suklaakuorrutetta. Kakun valmistaminen ...

Read More »

Vadelmatartaletit

Mehukkaista vadelmista syntyy nopeasti maukkaita pieniä tartaletteja. 6 kappaletta 100 g kylmää voita 3 dl jauhoja 2 rkl sokeria 1 ...

Read More »

Vaahterasiirappi-pekaanipähkinäjäätelö

Vaahterasiirappi-pekaanipähkinäjäätelö on täyteläinen herkku. Pähkinät kannattaa paahtaa ennen jäätelöön lisäämistä, jotta niiden maku olisi ...

Read More »

Copyright © 2025 · Foodie Pro Theme by Shay Bocks · Built on the Genesis Framework · Powered by WordPress