• Skip to primary navigation
  • Skip to content
  • Skip to primary sidebar

kakku ja keksi

  • Etusivu
  • Reseptit
  • Blogin takana
You are here: Home / Keksi / Maapähkinävoikeksit

Maapähkinävoikeksit

09/04/2013 by Liisa Leave a Comment

Maapähkinävoikeksit ovat makeita ja pähkinäisiä herkkuja.

  • 200 g voita
  • 1,5 dl sokeria
  • 1,5 dl fariinisokeria
  • 1 dl maapähkinävoita
  • 2 munaa
  • 3 dl jauhoja
  • 1 tl leivinjauhetta
  • 1 rkl vaniljasokeria
  • ripaus suolaa

Vaahdota voi, sokeri, fariinisokeri ja maapähkinävoi. Lisää munat yksi kerrallaan ja sekoita molemman munan jälkeen. Sekoita kuivat aineet keskenään ja lisää ne taikinaan. Sekoita taikina tasaiseksi.

Kääri taikina tuorekelmuun ja laita jääkaappiin puoleksi tunniksi.

Suojaa pelti leivinpaperilla. Pyörittele taikinasta pieniä, noin lihapullan kokoisia palloja. Laita keksit pellille ja litistä vähän.

Paista 200 asteessa noin 8 minuuttia. Keksit saavat jäädä keskeltä hieman raaoiksi.

 

Filed Under: Keksi Tagged With: keksi, pähkinä

Previous Post: « Maapähkinävoi
Next Post: Spelttipannukakut »

Reader Interactions

Leave a Reply Cancel reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Primary Sidebar

Reseptiarkisto

Mikä maistuisi?

appelsiini aprikoosi banaani brownie donitsi halloween joulu juustokakku jäätelö kahvi kakku kaneli keksi kirsikka kuivakakku kuppikakku kurpitsa leivos maapähkinävoi makeiset mansikka manteli muffinssi mustikka mysli nutella omena pannari piirakka pistaasi pulla puolukka pähkinä pääsiäinen raparperi sitruuna speltti suklaa suklaakakku suklaakeksi tuorejuusto täytekakku vadelma valkosuklaa vanilja

Lisää herkkuja

Ystävän ruusukuppikakut

Leivo ystävänpäiväksi ihania kuppikakkuja ja kuorruta ne ruusuvedellä maustetulla kuorrutuksella. 12 kappaletta 150 g voita 1,5 dl ...

Read More »

Kanelinmakuinen täytekakku

Makea kanelilla maustettu täytekakku koristellaan kanelinmakuisilla marengeilla. Valmista ensin kanelilla maustetut marengit: 2 ...

Read More »

Veriappelsiinikeikauskakku

Leivo mehukkaista veriappelsiineista helppo mutta näyttävä keikauskakku. 2 veriappelsiinia 1 tl sokeria   150 g voita 1,5 dl ...

Read More »

Vadelmajuustokakku

Leivo ihana täyteläinen juustokakku ja lisää sen täytteeksi raikkaita vadelmia. pohja: 200 g digestive-keksejä 100 g voita täyte: 400 g ...

Read More »

Raparperimurupiirakka

Keväinen raparperimurupiirakka tarjotaan vaniljasokerilla maustetun kermavaahdon kanssa. 200 g voita 2 dl sokeria 3 munaa 3 dl ...

Read More »

Copyright © 2025 · Foodie Pro Theme by Shay Bocks · Built on the Genesis Framework · Powered by WordPress