• Skip to primary navigation
  • Skip to content
  • Skip to primary sidebar

kakku ja keksi

  • Etusivu
  • Reseptit
  • Blogin takana
You are here: Home / Donitsi / Kolmen suklaan donitsit

Kolmen suklaan donitsit

18/02/2015 by Liisa 2 Comments

IMG_4081_2

Valitse suosikkisi: vaniljaiset donitsit kuorrutetaan maitosuklaalla, valkosuklaalla ja tummalla suklaalla ja koristellaan värikkäillä strösseleillä.

12 kappaletta

  • 3,5 dl vehnäjauhoja
  • 1,5 dl sokeria
  • 1 rkl vaniljasokeria
  • 1 tl leivinjauhetta
  • 2 dl kermaa
  • 2 munaa
  • 2 rkl sulatettua voita
  • 100 g tummaa suklaata
  • 100 g maitosuklaata
  • 100 g valkosuklaata
  • strösseleitä

Voitele donitsipellin kolot.

Sekoita kuivat aineet keskenään. Lisää muut aineet ja sekoita taikina tasaiseksi. Lusikoi taikina pursotinpussiin ja pursota taikina donitsipellin koloihin.

Paista 200 asteessa 10 minuuttia.

Anna donitsien jäähtyä hetki ja irroita ne sitten vuoasta.

Sulata suklaat mikrossa tai vesihauteessa omissa kulhoissaan. Kasta donitsit yksi kerrallaan suklaaseen ja nosta ritilän päälle. Anna kuorrutuksen kuivua pieni hetki ja kasta donitsit sitten uudestaan. Koristele strösseleillä.

IMG_4089_2

IMG_4090_2

IMG_4092_2

 

Filed Under: Donitsi Tagged With: donitsi, suklaa, valkosuklaa

Previous Post: « Mansikkadonitsit
Next Post: Appelsiinikeikauskakku »

Reader Interactions

Comments

  1. Elli says

    28/03/2015 at 4:32 pm

    Hei!
    Ihanan näköisiä!! Tuleeko donisteista donitsipellillä ympäriinsä pyöreitä vai jääkö toinen puoli littanaksi..? Ja mistä saisi noita donitsipeltejä? En ainakaan ole nähnyt niitä missään?
    Elli

    Reply
    • Liisa says

      28/03/2015 at 5:19 pm

      Hei Elli!
      Kiitos! Ei tule ihan tasaisen pyöreitä, yläpuoli jää vähän littanammaksi ainakin tällä minun reseptilläni. Laitan kuorrutuksen donitsin alapuolelle eli vuokaa vastaan olleelle puolelle koska se on tasaisemman pyöreä.
      Peltejä taitaa saada vain erikoisliikkeistä ja varmaan joistain isommista tavarataloistakin. Omani olen ostanut Bake & Partysta ja Iloisesta keittiöstä.

      Reply

Leave a Reply Cancel reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Primary Sidebar

Reseptiarkisto

Mikä maistuisi?

appelsiini aprikoosi banaani brownie donitsi halloween joulu juustokakku jäätelö kahvi kakku kaneli keksi kirsikka kuivakakku kuppikakku kurpitsa leivos maapähkinävoi makeiset mansikka manteli muffinssi mustikka mysli nutella omena pannari piirakka pistaasi pulla puolukka pähkinä pääsiäinen raparperi sitruuna speltti suklaa suklaakakku suklaakeksi tuorejuusto täytekakku vadelma valkosuklaa vanilja

Lisää herkkuja

Pienet mansikkapiirakat

Tarjoile makeat mansikkapiirakat raikkaan vaniljajäätelön kanssa. 6 kpl 3 dl jauhoja1 dl sokeria0,25 tl suolaa120 g voita2 – 3 rkl vettä 400 ...

Read More »

Mansikka-valkosuklaafudge

Fudgen valmistamiseen tarvitset lämpömittarin, sillä seos täytyy kuumentaa 116 asteiseksi, jotta valmiista fudgesta tulee koostumukseltaan ...

Read More »

Kumkvattijuustokakku

Juustokakku saa koristeekseen raikkaita karamellisoituja kumkvatteja. 140 g digestive-keksejä 70 g voita 400 g maustamatonta ...

Read More »

Ananas-papaijamysli

Makea mysli maustetaan kuivatuilla ananaksilla ja papaijalla. 1 dl auringonkukkaöljyä 1 dl vaaleaa siirappia 0,5 dl hunajaa 250 g ...

Read More »

Sitruunapiiras mustikoiden kera

Raikas sitruunapiiras tarjotaan pensasmustikoiden kanssa. 3 dl jauhoja 1 dl sokeria 0,25 tl suolaa 120 g voita 2 – 3 rkl ...

Read More »

Copyright © 2025 · Foodie Pro Theme by Shay Bocks · Built on the Genesis Framework · Powered by WordPress