• Skip to primary navigation
  • Skip to content
  • Skip to primary sidebar

kakku ja keksi

  • Etusivu
  • Reseptit
  • Blogin takana
You are here: Home / Keksi / Keksit suklaaraidalla

Keksit suklaaraidalla

07/01/2014 by Liisa Leave a Comment

005

Yksinkertaiset keksit saavat lisämakua kun ne koristellaan suklaalla.

  • 100 g voita
  • 1 dl sokeria
  • 1 dl siirappia
  • 2,5 dl jauhoja
  • 0,5 tl soodaa
  • 150 g suklaata sulatettuna

Suojaa kaksi peltiä leivinpaperilla.

Vaahdota voi ja sokeri. Lisää siirappi ja sekoita. Sekoita kuivat aineet keskenään ja lisää taikinaan. Sekoita taikina tasaiseksi.

Jaa taikina neljään osaan ja pyörittele taikinapalat pitkiksi tangoiksi. Laita molemmille pelleille kaksi taikinatankoa ja painele ne litteiksi. Jätä tankojen väliin reilusti tilaa, taikina leviää uunissa.

Paista 175 asteessa 10 minuuttia.

Anna keksien jäähtyä pari minuuttia ja leikkaa ne sitten poikittain parin sentin levyisiksi paloiksi.

Sulata kuorrutuksen suklaa mikrossa tai vesihauteessa. Anna suklaan jäähtyä hieman ja lusikoi se sitten pursotinpussiin. Pursota keksien päälle suklaata. Anna suklaan kovettua ennen tarjoilua.

018 (6)

 

Filed Under: Keksi Tagged With: keksi, suklaa

Previous Post: « Maapähkinävoibrowniet
Next Post: Vaniljatoffee »

Reader Interactions

Leave a Reply Cancel reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Primary Sidebar

Reseptiarkisto

Mikä maistuisi?

appelsiini aprikoosi banaani brownie donitsi halloween joulu juustokakku jäätelö kahvi kakku kaneli keksi kirsikka kuivakakku kuppikakku kurpitsa leivos maapähkinävoi makeiset mansikka manteli muffinssi mustikka mysli nutella omena pannari piirakka pistaasi pulla puolukka pähkinä pääsiäinen raparperi sitruuna speltti suklaa suklaakakku suklaakeksi tuorejuusto täytekakku vadelma valkosuklaa vanilja

Lisää herkkuja

Kermainen aprikoosipiirakka

Tässä ihanassa piirakassa yhdistyvät raikkaat aprikoosit ja kermainen ranskankermatäyte. piirakkataikina: 3 dl jauhoja1 dl sokeria0,25 tl ...

Read More »

Mansikkatorttu

Kermavaahdolla ja mansikoilla täytetty torttu on kesäpäivän helppo herkku. 150 g voita 1 dl sokeria 1 kananmuna 3 dl jauhoja 0,5 tl ...

Read More »

Mokkapaladonitsit

Mokkapaloissa ihan parasta on kuorrute ja siksi näissä donitsin muotoon leivotuissa herkuissakin on reilu annos kuorrutetta. 12 kappaletta 3 ...

Read More »

Domino-donitsit

Kuorruta suklaadonitsit vaniljaisella sokerikreemillä ja koristele donitsit murustetuilla Domino-kekseillä. 12 kappaletta 3 dl vehnäjauhoja1,5 ...

Read More »

Banaanikakku

Vuoan pohjalle asetellut banaanit karamellisoituvat uunissa ja antavat ihanan makean maun tälle mehevälle kanelilla maustetulle kakulle. 200 g ...

Read More »

Copyright © 2025 · Foodie Pro Theme by Shay Bocks · Built on the Genesis Framework · Powered by WordPress