• Skip to primary navigation
  • Skip to content
  • Skip to primary sidebar

kakku ja keksi

  • Etusivu
  • Reseptit
  • Blogin takana
You are here: Home / Kakku / Juustokakku

Juustokakku

20/02/2013 by Liisa Leave a Comment

Juustokakku maistuu makean mansikkakastikkeen kanssa.

  • 200 g digestive-keksejä
  • 1 rkl sokeria
  • 100 g voita
  • 400 g maustamatonta tuorejuustoa
  • 250 g rahkaa
  • 3 munaa
  • 1,5 dl sokeria
  • 1,5 rkl vaniljasokeria
  • 1 rkl sitruunamehua
  • 250 g (pakaste)mansikoita
  • 1,5 dl hillosokeria

Suojaa irtopohjavuoan (halkaisija 20 cm) pohja leivinpaperilla.

Murskaa keksit tehosekoittimessa ja sulata voi. Lisää keksinmurujen joukkoon sokeri ja sulatettu voi ja sekoita tasaiseksi. Kaada seos kakkuvuoan pohjalla ja painele lusikalla tasaiseksi.

Notkista tuorejuusto kulhossa. Lisää rahka ja sekoita tasaiseksi. Lisää munat ja sekoita juustoseosta jokaisen munan jälkeen. Lisää sokeri, vaniljasokeri ja sitruunamehu ja sekoita tasaiseksi. Kaada seos kakkuvuokaan keksipohjan päälle.

Paista juustokakkua 175 asteessa 50 minuuttia. Sammuta sen jälkeen uuni, jätä uuninluukku raolleen ja anna kakun olla jäähtyvässä uunissa tunti. Jäähdytä kakku huoneenlämpöiseksi ja siirrä se sen jälkeen jääkaappiin muutamaksi tunniksi tai seuraavaan päivään.

Valmista mansikkakastike. Keitä mansikoita ja sokeria kattilassa noin 15 minuuttia ja jäähdytä huoneenlämpöiseksi.

Tarjoa kakku mansikkakastikkeen kanssa.

077

 

Filed Under: Kakku Tagged With: juustokakku, kakku, mansikka

Previous Post: « Mustikkapuustit
Next Post: Valkosuklaajäätelö »

Reader Interactions

Leave a Reply Cancel reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Primary Sidebar

Reseptiarkisto

Mikä maistuisi?

appelsiini aprikoosi banaani brownie donitsi halloween joulu juustokakku jäätelö kahvi kakku kaneli keksi kirsikka kuivakakku kuppikakku kurpitsa leivos maapähkinävoi makeiset mansikka manteli muffinssi mustikka mysli nutella omena pannari piirakka pistaasi pulla puolukka pähkinä pääsiäinen raparperi sitruuna speltti suklaa suklaakakku suklaakeksi tuorejuusto täytekakku vadelma valkosuklaa vanilja

Lisää herkkuja

Vaniljasokeri

Vaniljasokeria voi helposti tehdä myös itse. 2 dl Siro-sokeria 1 vaniljatanko Halkaise vaniljatanko ja raaputa veitsellä siemenet tangon ...

Read More »

Sitruunajuustokakku

Aurinkoinen ja raikas juustokakku. 250 g digestivekeksejä 125 g voita 1,5 rkl kaakaojauhetta 400 g maustamatonta tuorejuustoa 250 g ...

Read More »

Tiikerikakku

Perinteinen tiikerikakku maistuu kahvin kanssa. 200 g voita 3 dl sokeria 4 munaa 5 dl vehnäjauhoja 1 rkl vaniljasokeria 1,5 tl ...

Read More »

Suklaatäytekakku

Suklaatäytekakku täytetään vadelmamarmeladilla ja koristellaan sydämenmuotoisilla suklaakonvehdeilla. 4 munaa 3 dl sokeria 100 g ...

Read More »

Rahkapullat

Leivo pääsiäisen kahvipöytään ihanan raikkaita rahkapullia. noin 14 kappaletta Pullataikina: 2,5 dl punaista maitoa25 g hiivaa1 dl sokeria1 ...

Read More »

Copyright © 2025 · Foodie Pro Theme by Shay Bocks · Built on the Genesis Framework · Powered by WordPress