• Skip to primary navigation
  • Skip to content
  • Skip to primary sidebar

kakku ja keksi

  • Etusivu
  • Reseptit
  • Blogin takana
You are here: Home / Kakku / Halloweenin suklaakakku

Halloweenin suklaakakku

23/10/2013 by Liisa Leave a Comment

042

Halloweenin kunniaksi suklaakakku koristellaan hämähäkinseittikuviolla.

  • 250 g suklaata
  • 220 g voita
  • 4 dl fariinisokeria
  • 4 munaa
  • 5 dl jauhoja
  • 1/2 tl soodaa
  • 1/4 tl suolaa
  • 1 tl vaniljasokeria
  • 3 dl piimää
  • 1 dl aprikoosimarmeladia
  • 150 g suklaata
  • 25 g voita
  • 40 g valkosuklaata

Voitele ja korppujauhota irtopohjainen kakkuvuoka (halkaisija 24 cm).

Sulata suklaa mikrossa tai vesihauteessa. Vaahdota huoneenlämpöinen voi ja fariinisokeri. Lisää munat yksi kerrallaan ja sekoita hyvin jokaisen munan jälkeen. Lisää sulatettu suklaa. Sekoita kuivat aineet keskenään. Lisää taikinaan vuorotellen kuivia aineita ja piimää. Sekoita taikina tasaiseksi ja kaada se kakkuvuokaan.
Paista 160 asteessa 70 minuuttia.
Leikkaa jäähtynyt kakku kahteen osaan. Nosta ensimmäinen kakkupohja tarjoiluastialle ja levitä päälle aprikoosimarmeladia. Nosta kakun päälle toinen kakkupohja.
Valmista kuorrutus. Sulata kuorrutuksen suklaa mikrossa tai vesihauteessa. Sekoita joukkoon kuutioitu voi. Anna jäähtyä hetken ja levitä sitten kakun päälle.
Sulata valkosuklaa mikrossa tai vesihauteessa. Lusikoi valkosuklaa pursotinpussiin ja pursota kakun päälle sisäkkäisiä renkaita. Vedä puutikulla raitoja kakun keskeltä reunoja kohti niin, että valkosuklaasta muodostuu kakun pinnalle hämähäkinseittikuvio.

 

 

Filed Under: Kakku, Suklaa Tagged With: suklaa, suklaakakku, täytekakku

Previous Post: « Omenapaistos
Next Post: Bostonkakku kurpitsatäytteellä »

Reader Interactions

Leave a Reply Cancel reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Primary Sidebar

Reseptiarkisto

Mikä maistuisi?

appelsiini aprikoosi banaani brownie donitsi halloween joulu juustokakku jäätelö kahvi kakku kaneli keksi kirsikka kuivakakku kuppikakku kurpitsa leivos maapähkinävoi makeiset mansikka manteli muffinssi mustikka mysli nutella omena pannari piirakka pistaasi pulla puolukka pähkinä pääsiäinen raparperi sitruuna speltti suklaa suklaakakku suklaakeksi tuorejuusto täytekakku vadelma valkosuklaa vanilja

Lisää herkkuja

Puolukkajäätelö

Täyteläinen ja makea puolukkajäätelö on vastustamattoman hyvää! 175 g (pakaste)puolukoita 1 dl vettä 1 dl sokeria 2 munaa 1 dl sokeria 2 ...

Read More »

Mansikkakermaleivokset

Kesäiset leivokset täytetään kermavaahdolla ja mansikoilla. 8 kappaletta 4 munaa 2,5 dl sokeria 1 vaniljatanko 200 g voita 2 dl ...

Read More »

Voisilmäpullat

Perinteiset voisilmäpullat maistuvat välipalana kylmän maidon tai hyvän kahvin kaverina. noin 18 kappaletta 2,5 dl punaista maitoa25 g hiivaa1 ...

Read More »

Kirsikkadonitsit

Kirsikkadonitsit maustetaan ripauksella kanelia. Donitseissa kannattaa käyttää aitoa ceyloninkanelia, sen kukkaiset sävyt sopivat hyvin yhteen ...

Read More »

Kirsikkaiset kierrepullat

Ihanat kierrepullat täytetään makealla kirsikkahillolla. Noin 20 kappaletta. 2,5 dl punaista maitoa 25 g hiivaa 1 dl sokeria 1 muna ...

Read More »

Copyright © 2025 · Foodie Pro Theme by Shay Bocks · Built on the Genesis Framework · Powered by WordPress