• Skip to primary navigation
  • Skip to content
  • Skip to primary sidebar

kakku ja keksi

  • Etusivu
  • Reseptit
  • Blogin takana
You are here: Home / Keksi / Sydämenmuotoiset täytekeksit

Sydämenmuotoiset täytekeksit

11/02/2013 by Liisa Leave a Comment

 

Ystävänpäivänä herkutellaan sydämenmuotoisilla täytekekseillä.

Noin 15 kappaletta.

  • 150 g voita
  • 2,5 dl sokeria
  • 1 muna
  • 3 dl vehnäjauhoja
  • 1,5 tl leivinjauhetta
  • 2 tl vaniljasokeria

Vaahdota huoneenlämpöinen voi ja sokeri. Lisää muna ja sekoita tasaiseksi. Sekoita kuivat aineet keskenään ja lisää taikinaan. Sekoita taikina tasaiseksi. Kääri taikina tuorekelmuun ja laita jääkaappiin kahdeksi tunniksi tai seuraavaan päivään.

Jauhota työpöytä ja kauli taikina ohueksi levyksi. Ota taikinasta sydämenmuotoisella muotilla keksejä ja nosta ne leivinpaperilla suojatulle pellille.

Paista 200 asteessa 6 – 8 minuuttia.

Nosta puolet keskeistä nurin päin työpöydälle. Levitä jokaiselle keksille noin ruokalusikallinen vadelmahilloa ja nosta toiset puolikkaat keksien päälle.

Anna täytettyjen keksien vetäytyä vähintään puoli tuntia ennen tarjoilua.

 

Filed Under: Keksi Tagged With: keksi, täytekeksi

Previous Post: « Laskiaispullat
Next Post: Suklaajäätelö »

Reader Interactions

Leave a Reply Cancel reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Primary Sidebar

Reseptiarkisto

Mikä maistuisi?

appelsiini aprikoosi banaani brownie donitsi halloween joulu juustokakku jäätelö kahvi kakku kaneli keksi kirsikka kuivakakku kuppikakku kurpitsa leivos maapähkinävoi makeiset mansikka manteli muffinssi mustikka mysli nutella omena pannari piirakka pistaasi pulla puolukka pähkinä pääsiäinen raparperi sitruuna speltti suklaa suklaakakku suklaakeksi tuorejuusto täytekakku vadelma valkosuklaa vanilja

Lisää herkkuja

Mansikka-raparperimurupiirakka

Makea murupiiras kätkee sisäänsä kirpeää raparperia ja mehukasta mansikkaa. 2 munaa 2,5 dl sokeria 2 dl maitoa 100 g sulatettua voita 4 dl ...

Read More »

Pienet persikka-vadelmapiiraat

Pienet piiraat täytetään makeilla persikoilla ja kirpeänmakeilla vadelmilla. 12 kappaletta 4 1/2 dl vehnäjauhoja 1 dl sokeria 1/2 tl ...

Read More »

Rahkapullat

Leivo pääsiäisen kahvipöytään ihanan raikkaita rahkapullia. noin 14 kappaletta Pullataikina: 2,5 dl punaista maitoa25 g hiivaa1 dl sokeria1 ...

Read More »

Mansikkapiirakka

Vaikka mansikat ovat ihan parhaita tuoreina, kannattaa välillä kokeilla myös mansikoita kypsennettävissä leivonnaisissa. Tämän piirakan sisältä löytyy ...

Read More »

Maapähkinävoikuppikakut suklaakuorrutuksella

Reilusti maapähkinävoilta maistuvat kuppikakut kuorrutetaan tuhdilla suklaakuorrutuksella. Käytä kuppikakkuihin karkeaa maapähkinävoita niin saat ...

Read More »

Copyright © 2025 · Foodie Pro Theme by Shay Bocks · Built on the Genesis Framework · Powered by WordPress